To je to što me zanima!

Priča iza najgore frizure ikad: Namjerno sam se tako ošišao

Ronaldo je 2002. izgledao kao da mu je mašinica za šišanje pred kraj ostala bez baterije. Brazilac je otkrio zašto je imao takvu frizuru, a razlog je možda i genijalni od njegove predstave na turniru
Vidi originalni članak

Brazil je osvojio peti svjetski naslov, Ronaldo Luis Nazario se Lima bio je najbolji strijelac, ali nakon SP-a 2002. godine  u Južnoj Koreji i Japanu najviše se pričalo o slavnoj frizuri Brazilca.

 

Ronaldo je izgledao kao da mu je mašinica za šišanje pred kraj ostala bez baterije. Ali sve ima svoje. Otkrio je bivši napadač Barcelone, Intera, Reala i Milana zašto je imao takvu frizuru.

Da, postoji razlog za tu modnu katastrofu, razlog koji je možda i genijalniji od Ronaldove predstave na tom turniru. 

- Ma, na turnir sam došao ozlijeđen. Prepone su me ubijale. Bio sam na nekih 60 posto i svi su pričali o mojoj ozljedi. Bilo mi je dosta toga - rekao je Ronaldo za brazilsko izdanje ESPN-a i nastavio:

- Razmišljao sam što učiniti i palo mi je napamet da obrijem glavu. Kad sam došao na trening s takvom frizorom, nitko više nije ni zucnuo o mojoj ozljedi. Više se nije ni pisalo da sam ozlijeđen - dodao je sjajni napadač, koji je na tom turniru zabio osam komada. 

Brazil je naslov osvojio nakon pobjeda protiv Engleske u četvrtfinalu, Turske u polufinalu i Njemačke u velikom finalu. Od osam golova na turniru, Ronaldo je dva zabio baš Nijemcima.

 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • karlo15 21.02.2017.

    Izjavio je da se tako osisao jer ga sin nije mogao prepoznati posto su roberto carlos i on imali iste frizure tako da je ostavio malo kose...

  • Mauro_Icardi17 20.02.2017.

    A gdje je nestala anegdota da se ovako ošišao, jer kad bi njegov sin vidio Roberta Carlosa na televiziji govorio kako mu je to tata!! Hahahahaha

  • Filipescu K 20.02.2017.

    Kakav igrac je to bio! Apsolutni Bog nogometa,napada,pa taman da je imao trajnu frizuru ko kako babe nose.

Komentiraj...
Vidi sve komentare