To je to što me zanima!

Prije 15 godina Modrić je dobio jednu od prvih nagrada, a sad ne zna kuda bi s njima...

Kapetan 'vatrenih' 2007. godine dobio je nagradu za najboljeg sportaša Grada Zagreba. Bila je to, ispostavilo se, tek među prvima od mnogih koje je osvojio u briljantnoj karijeri koja i dalje traje...
Vidi originalni članak

Prije 17 godina Luka Modrić je bio 20-godišnjak sa snovima. Do danas ih je veliku većinu i ispunio...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kao nogometaš Dinama, te 2007. godine Modriću je u Koncertnoj dvorani "Vatroslav Lisinski" uručena nagrada za najboljeg sportaša Grada Zagreba. Ispostavilo se da je ona bila tek među prvima od mnogih. Jer do danas hrvatski maestro osvojio je sve što se može s jednim klubom i to više puta, a Hrvatsku odveo bok uz bok s državama koje imaju više registriranih nogometaša, nego 'Lijepa Naša' stanovnika te pritom pokupio 'bezbroj' individualnih nagrada.

Teško ih je pobrojati sve. Ima ih stotine. Ipak, jedna vrlo vjerojatno vrijedi više od svih ostalih - Zlatna lopta. Luka je tada prekinuo desetogodišnju vladavinu Lionela Messija i Cristiana Ronalda te zlatnim slovima upisao svoje ime u nogometnu povijest.

Inače, tekvandoašica Sandra Šarić je 2007. godine proglašena za najbolju sportašicu Zagreba, dok su nagrade za najbolju mušku, odnosno žensku ekipu pokupili rukometaši Zagreba, odnosno rukometašice Lokomotive.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 29.12.2022.

    Dovoljno smo, vecina nas, ponosni na svoju djecu!!...😊

  • ilmare 29.12.2022.

    Kako ne zna gdje će s nagradama ? Ima veĺiiiku vilu ,pa sve stavi u jednu sobu ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare