To je to što me zanima!

'Prije dva mjeseca sam ostao bez mame, nisam bio stabilan'

Prošao sam težak period u životu i prije dva mjeseca ostao bez mame i sve do tog ulaska u kavez sam mislio da sam stabilan u glavi, ali nije to tako lako išlo.. Nisam pokazao ništa kako znam raditi, napisao je Pejić
Vidi originalni članak

Hrvatski MMA borac Filip 'Nitro' Pejić (27) izgubio je u Areni pred zagrebačkom publikom od sjajnog Brazilca Daniela Torresa (25) jednoglasnom sudačkom odlukom na KSW-u 51.

Nakon borbe je teško birao riječi. Teško mu je palo što je opet izgubio u Areni. Izgubio je već u toj dvorani prije tri godine od Poljaka Damiana Stasiaka, a Torres mu je prošlu subotu nanio treći poraz u karijeri.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Borac iz zagrebačkog American Top Teama napokon se pribrao i na Instagramu otkrio što ga je mučilo i zašto nije bio pravi.

- Ekipa, za*ebao sam i iznevjerio sebe, ali i ostale... Prošao sam jedan težak period u životu i prije dva mjeseca ostao bez mame i sve do tog ulaska u kavez sam mislio da sam stabilan u glavi, ali nije to tako lako išlo.. Nisam pokazao ništa kako znam raditi.. Vraćam se jači nego ikad, motiviran i spreman za nove izazove - napisao je Nitro na Instagramu te čestitao kolegi Ivanu Erslanu na sjajnom nokautu nad Darwinom Rodriguezom, a zahvalio se i svom timu trenera.

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 14.11.2019.

    A čemu kurč.... prije borbe ? Jedva čekam da i el anale naleti i ispriča kako nije svoj bio

  • tom1slav 13.11.2019.

    Eh..tresla se brda rodio se mali mali mali Pejic..jednostavno braco, da te nebi bilo sram kad izgubis od boljeg(a vidim da je velika vecina bolja od tebe) onda ne lajes kao bjesni pas prije meca..svima vam uzor treba biti stipe gospodin miocic..ali da to je puno teze nego laprdat u prazno bez pokrica..sad trazi braco isprike...btw saucesce zbog majke!

  • davidhaye 13.11.2019.

    Mi Hrvatoli smo poznati po tome kada izgubimo krivi su svi,od temperature do vremenske razlike,ako nisi svoj treba otkazati,a ovaj koji priča o Hrvatima i to neka provjeri svoje korjene,nitko g Pejiću nije ništa prigovorio ali on je tak koji je glumio i prvu borbu Conora i Talk....dali Miočić to radi,dali je To ikada Mirko radio? pomeni tu nema kulture ,to je krvavi novac i rat u ringu,nije lako ali više volim borce šuti i pokaži što znaš ,pa Brazilac ga je samo sa kretnjom deklasirao.....pa prvu borbu je trener i loše skidanje kila bilo krivac,ali sada treba glavu gore i idemo dalje........

Komentiraj...
Vidi sve komentare