To je to što me zanima!

Prije šest godina ispali iz lige, a sad su odmah do Reala i Barce

Pobjedom nad Racingom u ponedjeljak došli su na 3. mjesto, odmah su do Reala i Barce. Mjesto je to koje izravno vodi u LP! Tko je o tome mogao sanjati prije 6 god?
Vidi originalni članak

U sezoni 2005/2006. bili su uvjerljivo posljednji u Primeri, ispali su iz lige. Samo šest godina kasnije, drže poziciju koja vodi u Ligu prvaka!

Nakon ispadanja iz lige, Malagi su trebale dvije godine da se vrati u elitno društvo. Rezultati im nakon toga nisu bili bajni, osmo mjesto, pa 17. i bod više od onih koji ispadaju, prošle sezone 11. mjesto...

Pretprošlo ljeto u klub je ušao šeik Abdullah Al Thani, a s njim novac i provjereni nogometaši. Van Nistelrooy, Cazorla, Toulalan, Mathijsen, Joaquin, Kameni... Igraju sve bolje, novi igrači stvorili su 'kemiju', u posljednjih šest kola imaju četiri pobjede i remi pa su došli na treće mjesto pobjedom nad Racingom u ponedjeljak navečer! Odmah su do Reala i Barcelone. Mjesto je to koje izravno vodi u Ligu prvaka! Tko je o tome mogao sanjati prije šest godina? 

Poziciju treba zadržati jer za vrat pušu Valencia i Levante, a ako izbore LP, onda ne treba sumnjati da će šeik 'ukucati' još 'brdo' milijuna i pritom neće štedjeti.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • maxim x 10.04.2012.

    A šta ste svi zapeli s time da novac kvari nogomet i čim neki klub kupi bogataš i u njega uloži novce svi odma komentirate kako je to "umjetan" klub i šta ja znam. Pa jel bi i jedan klub bio velik da nema novaca? NE!!! A to što ne možete prihvatiti da neki koji su prije bili na cvrhi više nisu to je druga stvar.

  • robinjo2 10.04.2012.

    daj meni milijune na raspolaganje ,osvojit cu s omladincem kup uefa.ne kzem da nemaju znanja u malagi ali novac čini čuda,kurac bi oni napravili bez šeika

  • top7 10.04.2012.

    I to vi zovete nogometom :( .

Komentiraj...
Vidi sve komentare