To je to što me zanima!

Prijetnja za Čačića: Nogometni učitelj Srne preuzeo je Tursku!

U Turskoj je dogovorio da će voditi preostale četiri utakmice kvalifikacija za Mundijal, a ukoliko nakon toga svi budu zadovoljni, potpisat će trogodišnji ugovor
Vidi originalni članak

Turska ima novog izbornika! Nasljednik Fatiha Terima na klupi je Mircea Lucescu. Nogometni učitelj legendarnog hrvatskog kapetana Darija Srne tako postaje prijetnja Vatrenima u nastavku kvalifikacija za odlazak u Rusiju 2018.

- Lucescu je legenda Šahtara, klub je podigao na višu razinu i moramo mu biti zahvalni na tome. On je bio naš učitelj, i to ne samo u nogometnom smislu - rekao je naš Darijo u svibnju prošle godine kada je Lucescu otišao iz Ukrajine nakon 12 godina.

Rumunjski stručnjak dogovorio se s tamošnjim savezom da će sjediti na klupi u preostale četiri utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018.

Sa Savezom je dogovorio da će voditi preostale četiri utakmice kvalifikacija, a ukoliko nakon toga svi budu zadovoljni, potpisat će trogodišnji ugovor.

Ukoliko nakon toga svi budu zadovoljni Lucescu će potpisati trogodišnji ugovor.

Nakon šest kola Turska je treća u skupini I s 11 bodova, koliko ima i četvrta Ukrajina, dok su na vrhu Hrvatska i Island s 13 bodova.

Do kraja kvalifikacija Turska gostuje u Ukrajini i Finskoj, a ugostit će Hrvatsku i Island.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Karlo Butić Butigol 03.08.2017.

    E ovo ce biti zaj..bano...imamo jos 2 teska gostovanja kod Ukrajine i Rusije i vrlo lako bi mogli ostato ne samo bez izravnog plasmana u Rusiji vec i 2.mjesta,nedao Bog ali taj scenarij je sve izgledniji...a i sa ovim "strucnjakom"mozda je i bolje da se ne kvalificiramo...bezveze nastane euforija i nabrijavanje na osvajanje Svijetskog Prvenstva zbog odlicne igre nasih u grupnoj fazi bez rizika...a onda cim dodu utakmice na ispadanje onda se (ne)pokaze nas strucnjak i ugasi tu euforiju i vrati nas u realnost!

  • 02.08.2017.

    E da je barem preuzeja Hrvatsku od onog servisera....

Komentiraj...
Vidi sve komentare