Obavijesti

Sport

Komentari 4

Prijetnja za Čačića: Nogometni učitelj Srne preuzeo je Tursku!

Prijetnja za Čačića: Nogometni učitelj Srne preuzeo je Tursku!
1

U Turskoj je dogovorio da će voditi preostale četiri utakmice kvalifikacija za Mundijal, a ukoliko nakon toga svi budu zadovoljni, potpisat će trogodišnji ugovor

VIDEO

Turska ima novog izbornika! Nasljednik Fatiha Terima na klupi je Mircea Lucescu. Nogometni učitelj legendarnog hrvatskog kapetana Darija Srne tako postaje prijetnja Vatrenima u nastavku kvalifikacija za odlazak u Rusiju 2018.

- Lucescu je legenda Šahtara, klub je podigao na višu razinu i moramo mu biti zahvalni na tome. On je bio naš učitelj, i to ne samo u nogometnom smislu - rekao je naš Darijo u svibnju prošle godine kada je Lucescu otišao iz Ukrajine nakon 12 godina.

Rumunjski stručnjak dogovorio se s tamošnjim savezom da će sjediti na klupi u preostale četiri utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018.

Sa Savezom je dogovorio da će voditi preostale četiri utakmice kvalifikacija, a ukoliko nakon toga svi budu zadovoljni, potpisat će trogodišnji ugovor.

Ukoliko nakon toga svi budu zadovoljni Lucescu će potpisati trogodišnji ugovor.

Nakon šest kola Turska je treća u skupini I s 11 bodova, koliko ima i četvrta Ukrajina, dok su na vrhu Hrvatska i Island s 13 bodova.

Do kraja kvalifikacija Turska gostuje u Ukrajini i Finskoj, a ugostit će Hrvatsku i Island.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini