To je to što me zanima!

Primera: David Trezeguet opet u ulozi Herculesova spasitelja

Odigrane su prve četiri utakmice 23. kola Primere. Mahom su se sastali klubovi iz donjeg doma ljestvice, kojima je svaki bod vrijedan u borbi za ostanak u ligi...
Vidi originalni članak

Najviše veselja su mogli osjetiti nogometaši Herculesa koji su na svom stadionu pobijedili Zaragozu 2-1. Već u 4. minuti su gosti poveli golom Braulija, te se u rezultatskom smislu ništa nije mijenjalo do deset minuta prije kraja. A onda je proključalo na stadionu. Prvo je Farinos izjednačio u 80., a iskusni David Trezeguet je u 89. golom donio domaćinu tri boda. Bio je to jubilarni deseti gol u sezoni Trezegueta.

Levante je također došao do tri važna boda za bijeg iz drugoligaških ralja, a na svom je terenu pobijedio direktnog suparnika Almeriju s 1-0. Jedini pogodak je zabio Caicedo u 52. minuti.

Real Sociedad je dobio sedmu utakmicu pred svojim navijačima. S 1-0 i uz gol Tamuda su slomili Osasunu.

Na posljednjem je mjestu i dalje Malaga, makar je ovog vikenda izbjegla domaći poraz (odigrali su 2-2 s Getafeom). Do 80. minute su gubili 2-0, ali je prvo Julio Baptista smanjio iz jedanaesterca, a u sudačkoj nadoknadi je na 2-2 izjednačio Rondon i donio Malagi barem bod.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Dr.Gonzo. 14.02.2011.

    ubojica bio i ostao , kako ju je samo primio odmah sam znao da je gol , to on ne promasuje

  • user_66879 14.02.2011.

    ma ovi "Herkules" dok igra kuci protiv kluba koji je ispod 10 mista je zicer a kvota priko 2.40

  • Trollaš_me 13.02.2011.

    kako je super trezeguet. mogao je igrat u juveo jos sad ili u nekom slabijem klubu u kupu uefa ili ligi prvaka ali on je htio uživat i otisao u herkules.

Komentiraj...
Vidi sve komentare