To je to što me zanima!

Primili šest golova od Ekvadora, James se potukao sa suigračem

Reprezentacija za koju igraju Davinson Sanchez, Juan Cuadrado, Duván Zapata, Luis Muriel, Yerry Mina, James Rodriguez... se dovela u tu situaciju da se mora vaditi protiv Brazila i Argentine. A stanje nikad gore
Vidi originalni članak

Što se događa s Kolumbijcima? Prije samo dvije godine tijesno su ispali od Engleske u osmini finala Svjetskog prvenstva, uvijek su bili poznati kao 'mina' koja može napakostiti baš svakoj reprezentaciji. No to je očito prošlost. Došli su do toga da se i Ekvador poigrava s njima.

Već godinama reprezentaciju predvodi sjajna generacija na čelu s Juanom Cuadradom i Jamesom Rodriguezom, no nisu ništa uspjeli osvojiti niti se probiti do finala. Rezultati su u posljednje vrijeme sve gori, a sve je eruptiralo nakon posljednjeg poraza. Pomalo nevjerojatno zvuči kako ih je Ekvador 'nakantao' sa 6-1, a utakmicu prije izgubili su 3-0 od Urugvaja. 

Nakon četiri utakmice imaju tek četiri boda u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, a to je presjelo najvećoj zvijezdi Jamesu Rodriguezu. Marca piše kako se zvijezda Evertona u svlačionici obrušila na suigrača Jeffersona Lermu koji igra za Bournemouth. Navodno je došlo i do tučnjave između njih dvojice, a i dalje nije poznat razlog.

I tako. Tek četiri boda skupljena u četiri utakmice, a situacija u momčadi nikad gora. Reprezentacija vrijedna 300 milijuna eura se dovela u tu situacija da se suparnici 'sprdaju' s njima na terenu. To je očito prekipjelo Jamesu pa je odlučio istjerati neku svoju pravdu. 

Reprezentacija za koju igraju Davinson Sanchez, Juan Cuadrado, Duván Zapata, Luis Muriel, Yerry Mina, James Rodriguez... se dovela u tu situaciju da se mora vaditi protiv Brazila i Argentine. Naravno, kvalifikacije su tek počele, još je 14 kola pred njima, ali ako se po jutru dan poznaje... Teški su dani pred Kolumbijcima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare