To je to što me zanima!

Prince Ampem kod Arde Turana u tursku drugu ligu, Krešića je Rijeka poslala na posudbu Cluju

Princeovim odlaskom postaje imperativno da Marco Pašalić pokaže kako (uz nedvojbeno silni talent) i u njemu ima žestine i trke s kojima je Prince dvije godine poštivao dres s Rijekinim grbom
Vidi originalni članak

Rijeka radi sjajan posao u prijelaznom roku! Ozbiljno se pojačala, pomladila je ionako mladu momčad te joj povećala vrijednost za 5,5 milijuna eura. Bez ijednog centa odštete dovela je osam jakih igrača među kojima i najvrjednije ime ljetnog HNL mercata (Toni Fruk - dva milijuna eura), a prije novih pojačanja i želi i treba - olakšati kadar.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dosadašnja bilanca je: osmorica došla, a 14 ih je otišlo. Jer danas ili najkasnije sutra bivši 'bijeli' postat će sjajni 'wing-back' Prince Obeng Ampem te iskusni 1,98-metarski stoper Anton Krešić.

Prince Ampem (25) ide u Tursku. Destinacija je super ambiciozni drugoligaš Eyüpspor, koji vodi bivši igrač Barcelone i zvijezda turske reprezentacije Arda Turan. Rijeci odšteta, Turcima igračina u naponu snage.

RI MERCATO Novi klubovi u igri: Saznali smo tko se 'tuče' za Frigana te istinu oko transfera golmana Vatrenih

Prince je na Kvarner došao u paru s Nediljkom Labrovićem, prije dvije godine iz Šibenika. I u te dvije sezone, baš kao reprezentativni golman i kapetan Labrović, postao jedan od ljubimaca Rujevice.

Učinak: 81 utakmica, 10 golova, 13 asistencija i bezbroj ovacija za jednako toliko driblinga, za majstorstvo i borbenost, za igranje na oba 'krila' i oba 'beka', za veliko nogometno znanje i vrhunske ljudske kvalitete.

Široki osmijeh i čista pozitiva. Sjajan igrač i obiteljski čovjek. I nogometaš kojem je rad važniji od Instagrama. Odlaskom Ampema postaje imperativno da Marco Pašalić pokaže kako (uz nedvojbeno silni talent) i u njemu ima žestine i trke s kojima je Prince dvije godine pokazivao poštovanje prema grbu na bijelom dresu.

Krešić (27) će na posudbu sa opcijom otkupa u Rumunjsku, njegov novi klub je - Cluj. Njegov se odlazak ne bi smio osjetiti jer na stoperskim pozicijama su Radeljić, Dilaver, Galešić, Smolčić i Mitrović. Tu je Rijeka odlično pokrivena.

'GENERALKA' NA RUJEVICI Ivanović, Pašalić, Fruk i Selahi za potvrdu: Rijeka je spremna

Na sutrašnjoj press-konferenciji najave 1. kola HNL-a s Rudešom (subota, Rujevica, 18 sati i 45 minuta) uz šefa Sergeja Jakirovića sjedit će Labrović, tako da kapetan vjerojatno neće već ovog tjedna otići iz Rijeke.

Ovo je aktualno stanje prijelaznog roka 'ljeto 2023' u HNK Rijeka:

došli: Fruk (Fiorentina), Radeljić (Sheriff), Pašalić (Borussia), Ivanović (Augsburg), Čabraja (Hibernian), Petrovič (Rapid), Janković (Dinamo), Ilinković (Zrinjski)

otišli: Prince, Krešić, Stanić, Alvarez, Djuričin, Vrančić, Merkulov, Braut (posudbe: Babić, Dujmović, Gajzler, Zadro, Bodetić, Simčić)

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kad pride nedeja zapolne 19.07.2023.

    Sretno Princ u budućoj karijeri ,hvala na svemu a najviše na tom što si srcem igrao za našu Rijeku ! FoF !

  • simri 19.07.2023.

    Sretno obojici, posebno Princeu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare