To je to što me zanima!

Prljavi Hari iz zatvora u ring, a doma ga čeka Gullitova bivša

Nakon finala K-1 World Grand Prixa očekuje ga suđenje za osam optužbi, među njima i za pokušaj ubojstva. Pretukao je milijunaša Everinka, koji je ostao invalid
Vidi originalni članak

Suosjećam sa svojim žrtvama. Znam kroz što prolaze, rekao je zločesti dečko Badr Hari (28), uz Cro Copa, zvijezda finala K-1 World Grand Prixa u Zagrebu.

Marokanac je nanizao devet žrtava. Nakon turnira u Areni čega ga suđenje, a u zagrebački ring će ući nakon tri mjeseca provedena u pritvoru.

- Prošao sam kroz jedan težak period u životu - kaže Hari.

Pretukao je izbacivača u jednom klubu, bivšeg partnera, tužila su ga i dva noćna kluba u kojima je porazbijao cijeli inventar. U pritvoru je bio tri mjeseca jer je prebio milijunaša Koena Everinka na rave partyju u amsterdamskoj Areni. Everink je ostao invalid. Hari je pušten da se brani sa slobode, može putovati i boriti se, ali od 20 sati do osam ujutro ne smije biti “ulovljen” u restoranu, baru ili noćnom klubu.

- U zatvoru je bilo jako teško. Sve je odlučeno za vas, kada ćete jesti ili ići na WC. Nitko vas ništa ne pita - rekao je Hari.

U vezi je s Estelle Gullit, bivšom suprugom nogometaša Ruuda Gullita i nećakinja Johana Cruijffa. Estelle je Gulita napustila zato što ju je varao. Zbog nje se vratio u Nizozemsku iz SAD-a i odustao od boksa.

Marokanac je i u ringu često izvan kontrole. U finalu K-1 World Grand Prixa 2007. godine je diskvalificiran jer je iscipelario Remyja Bonjaskog iako je ovaj bio na podu.

Badr Hari je rođen u Amsterdamu, a do 2005. se borio za Nizozemsku. Ali nakon što su ga izviždali u amsterdamskoj Areni nakon poraza od Stefana Leke, rekao je da će se od tada boriti samo za Maroko. U karijeri ima 100 pobjeda, od toga 88 nokautom, i 11 poraza.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • hadzostrogi 15.03.2013.

    Everink je dobio sto je i zasluzio,misli da ako je milijunas moze srati po ljudima.Sve do jednom,namjerio se na pravog.Bravo Hari.

  • Josip0100 14.03.2013.

    Estelle Gullit je pola Hrvatica, njezina mama je iz Hrvatske

  • ecolozzi 14.03.2013.

    Svijet je danas izopačen, ali oduvijek i je bio osim u malim mirnim sredinama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare