To je to što me zanima!

'Problem je u glavi': Novak Đoković propušta Wimbledon?

Problemi s Đokovićevom lošom formom se i dalje nastavljaju, a legendarni švedski tenisač Wilander vjeruje kako problem nisu ozljede već da je problem Noletova psiha
Vidi originalni članak

Nakon što ga je u utorak s Roland Garrosa nakon tri sata i 24 minute igre izbacio Talijan Marco Cecchinato, Nole je dao naslutiti kako će možda propustiti Wimbledon

Nekadašnji najbolji svjetski tenisač sve više tone i ne može pronaći način da se vrati u staru formu. Poraz od malo poznatog Talijana je još samo jedan u nizu neuspjeha srpskog tenisača.

ČUDO U ČETVRTFINALU Šok u Parizu: Đoković ispao od talijanske senzacije Cecchinata

Nole je trenutno u izrazito lošem stanju. Poslije meča s Talijanom bio je izrazito ljutit, a na pitanja novinara davao je vrlo kratke odgovore. Zbog tog stanja postoje vrlo velike šanse da će on propustiti sezonu na travi, a samim time i njegov najdraži turnir - Wimbledon. 

- Iskreno, u ovom trenutku ne znam hoću li igrati na travi ove sezone. Nije ništa ozbiljno, ali ne želim još pričati o tome - ispalio je Nole.

Mnogi su odmah pretpostavili kako problem leži u novoj ozljedi jer se Nole i u meču protiv Talijana žalio na bolove u vratu krajem prvog seta. Nedugo nakon toga imao je i problema s mišićem desne noge. 

No, legendarni švedski tenisač Mats Wilander mislim da problem nije u ozljedi već da je on puno dublji.

- Đoković fizički ne izgleda loše. Mislim da je problem u njegovoj glavi. Činjenica je da se Nole vraća, ali to je dug i težak put. Moraš biti mentalno čvrst i moraš se znati podići u teškim trenucima. Dojam je da Novaku nedostaje samopouzdanja, jednostavno u nekim trenucima ne može pobijediti sam sebe - objasnio je Wilander. 

Šveđanin također vjeruje kako on zna recept za povratak Noleta u njegovu staru formu. 

- Sad mu je najbolje da se vrati kući, da se odmori od hotela, putovanja... Neka vrijeme provodi s obitelji i trenira mjesec ili dva. Naporno, do granica izdržljivosti. Bolje mu je da propusti sezonu na travi, to je podloga koja ubija samopouzdanje ako nisi u dobroj formi, a Đoković definitivno nije u pravoj formi. 

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • KristijanCro 07.06.2018.

    Problem je poceo s nekakvim vegetarijanstvom preko gospodje i jos nekih oko njega...a kad je organizam poceo slabije reagirat na to i porazi dolazili sve cesce onda se odrazilo i na glavu,logicno. Ipak mu zelim oporavak i povratak a njegovi bi se nasima izrugivali i nasladjivali

  • arsene 07.06.2018.

    Problem je što je kemija prestala djelovati!

  • 06.06.2018.

    Problem je u glavi....hahahsha....baš čudno......bre.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare