To je to što me zanima!

Problemi u Engleskoj: Trippieru prijeti suspenzija zbog klađenja

Igraču Atletico Madrida prijeti šestomjesečna suspenzija zbog kršenja pravilnika o sportskom klađenju, a navedeni prekršaj se navodno dogodio u srpnju 2019. godine...
Vidi originalni članak

Izbornik Gareth Southgate iznenadio je svoje zemljake nakon što je objavio da Ben Chilwell i Kieran Tripper neće igrati protiv Danske u srijedu u Ligi nacija. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Chilwell je već neko vrijeme ozlijeđen pa je bilo sasvim logično da se povuče i vrati na rehabilitaciju u Chelsea, ali mnoge je iznenadio Trippierov odlazak. On je predvodio Englesku u prijateljskoj utakmici s kapetanskom vrpcom, a onda igrao i u pobjedi nad Belgijom (2-1). No odjednom je napustio reprezentaciju zbog 'osobnih razloga'. A čini se da se tu radi o nečem puno većem.

The Sun doznaje kako je Trippier napustio reprezentaciju kako bi se pojavio na saslušanju Engleskog nogometnog saveza (FA). Igraču Atletico Madrida prijeti šestomjesečna suspenzija zbog kršenja pravilnika o sportskom klađenju, a navedeni prekršaj se navodno dogodio u srpnju 2019. godine, upravo kada je završavao svoj transfer iz Tottenhama u Atletico.

On se pak brani da se nije kladio i da nije ostvario nikakvu dobit, ali morat će se suočiti s optužbama. Za savjet baš ne bi trebao priupitati bivšeg igrača Liverpoola Daniela Sturridgea koji se prije godinu dana suočio s istim optužbama, a na kraju je dobio suspenziju od četiri mjeseca zbog klađenja. 

Engleska je vodeća u skupini A2 Lige nacija sa sedam bodova nakon tri utakmice, i jednim bodom više od drugoplasirane Belgije. Sada su uoči Danske ostali bez dva važna igrača, ali Southgate nema problema što se tiče lijevog beka. Tu su sjajni igrači Arsenala Maitland- Niles i Bukayo Saka. 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • croorc 14.10.2020.

    Trippie Tips 1X2

  • mr mike 13.10.2020.

    nama ce vise falit vrsaljko nego njima trippier

  • nogometnaprica 13.10.2020.

    Nek mi oprosti Bog.Bilo bi vrh da njega suspendiraju, a Šime da se u sto brzem roku spremi kako bi se mogao udomaćiti i biti na vrhunskom nivou do eura. Arias isto nije tu tako da im samo Šime preostaje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare