To je to što me zanima!

Problemi u napadu: Petrić otpao, Ivica Olić bolestan

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Imali smo donedavno šestoricu napadača, a sada smo tanki, požalio se izbornik Bilić, koji od zdravih napadača ima samo Eduarda, Klasnića i Kalinića
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativci izljubili su se i izgrlili, otišli na ručak i počeli pripreme za utakmicu s Andorom. Prema svemu sudeći, u Rovinju bi ih trebalo čekati laganih sedam dana jer bodovi su odavno upisani.
- A, ne. Tražit ću, i to od ovog trena pojačanu mobilizaciju. Daj Bože da je više ovakvih utakmica, ali ne pripremamo se mi samo za Andoru, nego za ono što nas čeka nakon toga. U lipnju Ukrajina, pa dvije utakmice s Bjelorusijom, Engleska na Wembleyu, Kazahstan. To će biti najtežih šest mjeseci u našem dosadašnjemu mandatu i očekujem da će te utakmice iznijeti ovi igrači koji su sad ovdje. Osim ako se ne pojavi netko novi. I svi moraju na svakom treningu biti još bolji nego dosad, nema opuštanja - rekao je Slaven Bilić, koji ima problema s napadačima.
- Olić je bolestan, 'srušila' ga je gripa, žali se čak i da ga boli uho. On se nada da će nam se priključiti već u srijedu u Rovinju, ali znate, ako je upala uha, teško je reći koliko će trebati da ozdravi - rekao je Bilić. Morao je zbrajati koliko mu je još napadača na raspolaganju.
- Petrić je več ranije otpao, Mandžu boli skočni zglob, a evo i Olić je upitan... Brzo se to promijeni, imali smo ih šest napadača, kao previše, a sad smo u minusu. Ipak, Eduardo je dobro, poznavajući Wengera, čim ga je stavio na klupu, on je zdrav - završio je izbornik.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • bart85 24.03.2009.

    Olić bolestan? Joj ja na trenutak zaboravim da je i on čovjek samo. Jer to kako on trči..to je vanzemaljski.

  • BERISLAE 23.03.2009.

    Zna Bilić da i Andora koliko god jadna neće napravit penala koliko se sudi Hajduku pa razmišlja da Kalinića isto ne vodi u Andoru.

  • josko11 23.03.2009.

    svi dobro znamo da Olić nije bolestan, previše ga HSV plaća da bi igrao za neku slabu Andoru pa da ga neko tamo bezveze \"skosi\". Par tis. eurića Biliću u džep i Ola ostaje u sigurnim rukama HSV-a

Komentiraj...
Vidi sve komentare