To je to što me zanima!

Problemi u Realu: Kapetan Ramos je odbio novi ugovor!

Kapetan 'kraljevskog kluba' navodno je odbio produljenje suradnje, a sve zbog smanjenja plaće za deset posto. Modrić je sve dogovorio, ali zapinje s Ramosom i Vazquezom...
Vidi originalni članak

Trener Real Madrida Zinedine Zidane kao primarni cilj 'kraljevskog kluba' u siječnju označio je produljenje ugovora senatorima Luki Modriću (35), Sergiju Ramosu (33) i Lucasu Vazquezu (29).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dok je hrvatski reprezentativac pristao na godinu produljenja i deset posto manju godišnju plaću te ga od službenog produljenja dijeli samo potpis, iste se ne želi odreći kapetan Ramos i Vazquez, piše španjolski As.

ŠTO SE ČEKA? Luki su umanjili plaću 10 posto, još nije potpisao novi ugovor...

Ramos je odbio ponudu kojim bi se aktualni ugovor produžio na još jednu godinu, uz mogućnost još jedne dodatne (1+1) i deset posto manju plaću. Kapetan Madriđana aktualnim ugovorom zarađuje 15 milijuna eura što znači da se nije spreman odreći milijuna i pol eura.

- U ovim trenucima ne mogu predvidjeti ništa - rekao je Rene Ramos, brat i agent slavnog Realovog kapetana.

El Chiringuito ide još dalje pa tvrdi da je Ramos već u pregovorima s PSG-om.

PROBLEMI U PREGOVORIMA Bomba iz Madrida: Ramos nije trenirao, kapetan odlazi u PSG?

- PSG kaže da će stvoriti nevjerojatnu momčad sa mnom i Messijem - navodno je Ramos obznanio Florentinu Perezu, a ovaj mu je odgovorio:

- Ako imaš dobru ponudu, razumjet ćemo.

Ramos je kapetan i lider ove momčadi i ne treba ni pojašnjavati koliki udarac bi za Real bio njegov odlazak. Tu je od 2005. godine, doživio je onu nevjerojatnu Barcinu generaciju kojoj je s Realom stalno gledao u leđa pa do četiri Lige prvaka. Bilo je za očekivati da će tu završiti karijeru, ali čini se da novac igra veću ulogu od ljubavi. Ili je samo došlo do zasićenja? To ćemo tek znati na ljeto...

Real Madrid se nekako uspio izvući iz teške krize na krilima hrvatskog maestra Luke Modrića i izboriti osminu finala Lige prvaka gdje ih čeka Atalanta, dok su u domaćem prvenstvu drugi s dva boda zaostatka za vodećim gradskim rivalom Atleticom (38), koji je odigrao dvije utakmice manje.

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • krkanADZ 09.05.2021.

    ma bitno je da je Patuljak ostao, on bu sve sam pobijedil...

  • potparol .at.fr 05.01.2021.

    Ako me sjecanje sluzi,i prosli put je bilo slicno gdje je Ramos prijetio odlaskom u ManUtd... sve u cilju da izvuce sto bolji ugovor . Tesko je vjerovati da bi on otisao pri kraju karijere zbog par mil. razlike.

  • lamaprd8 05.01.2021.

    35 godina mu je i ovo što zarađuje je abnormalno. Neka se seli u PSG, Kinu ili SAD-e ako mu je do velike plaće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare