To je to što me zanima!

Problemi za Argentinu: Ostali su bez dva igrača uoči polufinala

Dobra je vijest za Lionela Scalonija povratak Angela di Marie u prvu postavu 'gaučosa', ali izbornik Argentine neće moći računati na dvojicu važnih igrača protiv 'vatrenih'
Vidi originalni članak

Lionel Scaloni (44) promijenit će sastav Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva protiv Hrvatske. Izbornik Argentine u četvrtfinalu protiv Nizozemske odlučio se za posebnu 3-5-2 formaciju kako bi iznenadio protivnika, ali argentinski mediji očekuju da će se protiv Hrvatske vratiti u tradicionalnu 4-3-3 formaciju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema najavama, sastav Argentine trebao bi biti: Martinez - Molina, Romero, Otamendi, Tagliafico - De Paul, Fernandez, Mac Allister -  Alvarez, Messi, Di Maria.

Angel Di Maria (34) trebao bi se vratiti u prvu postavu Argentine nakon što je u četvrtfinalu ušao s klupe. Jedan od najiskusnijih 'gaučosa' ozlijedio je kvadriceps u grupnoj fazi protiv Poljske, ali Scaloni je potvrdio da se oporavio za Hrvatsku. 

PUNOM SNAGOM NA "GAUČE" Dobre vijesti za Dalića: Gvardiol i Broz opet u punom treningu, nazire se prvih 11 za Argentinu

Na klupu bi trebao preseliti i Lisandro Martinez, koji je protiv Nizozemske igrao od prve minute.

Scaloni ostao bez igrača

S druge strane, loše su vijesti za Scalonija što je u četvrtfinalu s Nizozemskom ostao bez dvojice kartoniranih igrača. Marcos Acuña i Gonzalo Montiel samo su neki od bronih igrača koji su 'požutjeli' u prošloj utakmici, a obojica su suspendirani u polufinalu jer su skupili dva žuta kartona na SP-u.

SUDAR TITANA Isti inicijali, isti broj na dresu, kapetani su i vođe i sanjaju isti san... Ali naš je LM10 ipak bolji!

Acuña je bio veoma dobar na lijevom boku za Scalonija, a umjesto njega trebao bi igrati Nicolas Tagliafico (30). Montiel je protiv Nizozemske ušao tek u 106. minuti, ali stigao je dobiti žuti karton u kratkom vremenu na terenu.

'VATRENI' I STRELICE Petković i na pikadu pogađa u 117, a Juranović postaje vrlo ozbiljna prijetnja Brozoviću...

Scaloniju je ionako važniji Leandro Paredes, koji možda krene i od prve minute ako se izbornik Argentine odluči za više stabilnosti protiv sjajnog veznog reda Hrvatske.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • na BUZARU 13.12.2022.

    kartoni se nose do četvrtfinala, u polufinalu su svi igrači očišćeni jer se sve kazne brišu iza četvrtfinala

  • Sokreheavygun29 13.12.2022.

    Samo hrabro i pametno. Argentinci su najprljavija momčad, koju sam ikada, u 30 godina praćenja nogometa, vidio. Mi smo bolji od njih i vjerujem da ćemo to pokazati i igrom i rezultatom. Ponavljam, očekujemo loše suđenje a nadamo se sjajnom suđenju i neka dečki izraze sebe kroz igru, daju svoj maksimum i poklopit će nam se.

  • ninorasic 13.12.2022.

    za nas bolje ako budu u 433 ili 442 nikako nam nebi odgovaralo njihovo 352

Komentiraj...
Vidi sve komentare