To je to što me zanima!

Problemi za Arsenal: Debuchy iduća tri mjeseca na bolovanju

Desni bek Arsenala ozlijedio se u derbiju Premier lige protiv Manchester Cityja. Ne može igrati barem tri mjeseca, u kojima Arsenal ima uglavnom dva susreta tjedno
Vidi originalni članak

Već u utorak Arsenal započinje s avanturom u Ligi prvaka nakon što je u Premiership krenuo s pobjedom i tri remija u prva četiri kola. U ritmu dvije utakmice tjedno igrat će praktički do kraja 2014. godine, što znači da će Arsene Wenger morati rotirati veliki broj igrača. 

Sigurno je da na desnoj strani obrane u prvoj polovici sezone više neće moći koristiti Mathieua Debuchyja. Francuz se ozlijedio u završnici susreta protiv Manchester Cityja (2-2) nakon što je pokušao spasiti jednu loptu na putu izvan granica terena. 

Odmah se uhvatio za lijevi gležanj, ostao neko vrijeme ležati na terenu, pa je iznesen na nosilima izvan stadiona. Kako pišu engleski mediji, prvim pregledima utvrđeno je da će Debuchy propustiti barem tri mjeseca nogometa, pa Arsenal ostaje tek na 19-godišnjim Calumu Chambersu i Hectoru Bellerinu na toj poziciji. 

Chambers je odradio završnicu susreta protiv Cityja kad je Debuchy izašao iz igre, pa je moguće da će od prve minute krenuti u gostima kod Borussije u Dortmundu.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • butko00 15.09.2014.

    sezona nije niti počela prakticni a vec su počele ozljede ako tako nastavimo avrsetak sezone igrat ce nam clanovi uprave i najvjerniji navijci peh to se zove peh :))

  • AndresTrece 15.09.2014.

    grozna ozljeda

  • FilipČikarela 15.09.2014.

    kad sam ja govorio da nemoze sam smijali ste se i lupali minuse.eto vam sad!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare