To je to što me zanima!

Ima li kraja pehu Vatrenih: I Kramarić out do kraja sezone

Andreju je nakon zadnje utakmice protiv Kölna i teškog pada utvrđeno napuknuće ligamenata i oštećenje hrskavice ramena. Pauzirat će četiri tjedna, a ne isključuje se ni operacija ramena
Vidi originalni članak

Hrvatski izbornik Ante Čačić kao da je magnet za nevolje. Nakon što je ostao bez Vedrana Ćorluke do kraja kvalifikacijskog ciklusa, sad će u susretu protiv Islanda morati i bez Andreja Kramarića.

Naime, sjajni hrvatski napadač, koji briljira u Bundesligi, nakon utakmice protiv Kölna teško je pao, a nakon magnetske rezonance utvrđeno je da se radi o napuknuću ligamenata i oštećenju hrskavice ramena.

Pored mirovanja, koje će trajati četiri tjedna, ne isključuje se ni operacija ramena, pa Andrej sigurno neće konkurirati za prijateljski susret protiv Meksika, 27. svibnja u Los Angelesu, što i nije toliko bitno, no neće ga biti, što je puno važnije, 11. lipnja u kvalifikacijskom susretu protiv Islanda. 

Andrej igra sjajno i sigurno će nedostajati reprezentaciji, tim više jer je riječ o igraču koji može igrati na više pozicija. Novi su to problemi za Čačića, kojeg prate nevolje od početka kvalifikacija, pa niti u jednoj utakmici nije izveo najbolji sastav koji ima.

Marko Pjaca ozlijedio se na estonskom pijesku, u potpuno nevažnoj i nepotrebnoj utakmici, do kraja kvalifikacija neće biti ni Ćorluke, a, evo, sad će na operaciju morati i Andrej Kramarić.

Nadamo se samo da će se Andrej što prije oporaviti i opet zabijati....

Idi na 24sata

Komentari 87

  • marshal-tito 26.04.2017.

    Krama je trenutno nas najbolji napadac... samo kaj TV majstor to ne vidi... jbg ... evo ozljeda....steta

  • tomicalomica 25.04.2017.

    Nema problema , Hrvatska nikad nije imala ovakvu dubinu u rosteru ,, što više novih igrača unutra , Tu su Perica i ostali da upišu koji nastup u A vrsti ...Do Rusije ćemo imati paklenu momčad ...ako se kvalificiramo naravno

  • Jacky71 25.04.2017.

    Samo jos da se Ante ozlijedi i ispadne iz stroja,Krami nije dao ni minut u zadnjoj tekmi protiv Ukraine pa mu to nece bas tako tesko ni pasti,.glupson Cacic sto vise reci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare