Obavijesti

Sport

Komentari 57

Vedran Ćorluka teško ozlijeđen, neće igrati barem pola godine!

Vedran Ćorluka teško ozlijeđen, neće igrati barem pola godine!
4

Dodatne pretrage pokazale su najgoru moguću varijantu, za Lokomotiv, Antu Čačića i hrvatske navijače. Ruptura Ahilove tetive desne noge što znači operacija i najmanje pola godine oporavka...

VIDEO

Vedran Ćorluka mora na operaciju nakon teške ozljede u ruskom prvenstvu. HNS je na službenoj stranici potvrdio loše vijesti. Ćorluka je šepajući izašao deset minuta prije kraja za Lokomotiv na utakmici protiv Amkara u prvenstvu.

"Sjajni stoper i dokapetan hrvatske reprezenetacije u srijedu će biti podvrgnut operativnom zahvatu u Finskoj te ga čeka oporavak od otprilike šest mjeseci", objavio je Hrvatski nogometni savez na službenoj stranici.

Na prvi pogled to nije izgledalo tako loše, ali dodatne pretrage pokazale su najgoru moguću varijantu, za Lokomotiv, Antu Čačića i hrvatske navijače. Ruptura Ahilove tetive desne noge što znači operacija i najmanje pola godine oporavka.

Prevedeno, Ćorluka bi mogao propustiti cijeli kvalifikacijski ciklus za odlazak na SP!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Želimo ti brz oporavak - objavio je HNS na Twitteru.

Pridružujemo se tim željama...

Upravo je Ćorluka igrač s najvećim brojem uzastopnih nastupa za Hrvatsku. Čarli je, vjerovali ili ne, odigrao 34 utakmice zaredom za Hrvatsku bez da je bio ozlijeđen, pošteđen ili kartoniran. Prvi do njega je Mandžukić s 23 uzastopna nastupa.

Hrvatska do kraja kvalifikacija igra protiv Islanda u lipnju. Kosovo i Turska su na rasporedu u rujnu, a u listopadu nas čeka Finska te Ukrajina u zadnjem kolu. Ćorlukina ozljeda samo je nastavak pehova koje prate Vatrene, pogotovo u obrani.

Dugo je ozlijeđen bio Dejan Lovren, a novi šok za izbornika stigao je iz Madrida gdje se Šime Vrsaljko ozlijedio i ispao iz svih njegovih planova za utakmicu protiv Ukrajine.

Vatreni pehovi

Domagoj Vida i Matej Mitrović igrali su protiv Ukrajinaca, dok je Vrsaljkov desni bok preuzeo Tin Jedvaj. Dobra vijest za Hrvatsku je što nikad nije primila gol kad su u paru igrali Vida i Mitrović. Loša je da smo ostali bez najboljeg obrambenog igrača i to vjerojatno do kraja kvalifikacijskog ciklusa za Svjetsko prvenstvo. 

Čačić u ovom kvalifikacijskom ciklusu u niti jednoj utakmici, što zbog ozljeda, što zbog kartona i suspenzija, nije imao na raspolaganju svoju najbolju momčad.

Protiv Turske nije bilo Subašića, protiv Kosova Modrića i Rakitića, protiv Finske smo bili bez Čarlija, Rakitića i Modrića, dočekali smo Island bez Modrića u prvih 11, s Ukrajincima smo igrali bez Vrsaljka, Ćorluke i Perišića koji je odrađivao crveni karton.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'
IZNERVIRAO GA

VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'

Možete mi se rugati s 200 metara, ali gadosti mi u facu nećete govoriti. Iz Rusije sam, za mene je to automatski. Molim vas, nemojte ni pokušavati jer ćete završiti u bolnici, a ja u američkom zatvoru, rekao je borac