To je to što me zanima!

Ludi preokret Kovača: Bayern za 6 minuta izbjegao blamažu

Vrijeme je prolazilo i gostima je prijetila blamaža, no potom se deset minuta prije kraja ukazao sjajni Gnabry i izjednačio na 1-1. Šest minuta kasnije zabio je Thomas Müller za potpuni preokret
Vidi originalni članak

Sve do 83. minute Bayern je gubio u Bochumu kod 16. momčadi druge Bundeslige, no Niko Kovač i njegova momčad izbjegli su blamažu u 1/16 finala Njemačkog kupa i za samo šest minuta napravili potpuni preokret te s 2-1 prošli dalje.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Problemi su za Bavarce krenuli u 36. minuti kada je svoju mrežu nespretno pogodio Davies nakon jednog ubačaja.

Vrijeme je prolazilo i gostima je prijetila prava blamaža kod jednog od najslabijih drugoligaša, no potom se deset minuta prije kraja ukazao sjajni Gnabry i izjednačio na 1-1. Šest minuta kasnije Thomas Müller skinuo je Kovaču kamen sa srca, minutu nakon što su domaćini ostali s igračem manje.

HRVATI DOMINIRAJU Kovač opet prvi u Bundesligi, Kramarić ne prestaje zabijati

Od prve minute utakmicu je započeo Ivan Perišić, a izašao je nakon prvog poluvremena i svoje mjesto prepustio Lewandowskom. Kovač je vrlo brzo uveo Coutinha, a potom i Müllera koji mu je i donio prolazak u zadnji čas.

I Hoffenheim se plasirao u osminu finala nakon što je svladao trećeligaša Duisburg a 2-0 golovima Floriana Grillitscha (53) i Sargisa Adamjana (59). Hrvatski napadač Andrej Kramarić, koji se nakon četiri mjeseca pauze vratio s dva gola u protekla dva kola Bundeslige, ovaj puta ostao je na klupi za pričuve.

Četvrtoligaš Saarbrucken na domaćem terenu izbacio je Köln. Saarbrucken je vodio 2-0, ali gosti su se uspjeli vratiti i poravnati na 2-2. No, u 90. minuti Tobias Jänicke pogađa za pobjedu domaćina 3-2.

U Hamburgu su se sučelili bivši europski prvak HSV i peterostruki njemački šampion Stuttgart, koji se danas natječu u drugoj ligi. Nakon produžetaka slavio je Stuttgart s 2-1, a pobjednički gol zabio je Marokanac rođen u Njemačkoj Hamadi Al Ghaddioui u 113. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • listovača 30.10.2019.

    Naš problem je samodopadnost i narcizam.Od nas nitko nije bolji,pametniji uspješniji.Naše najgore je za nas najbolje,što svijet zna tko su Hrvati.Naš jedan bljesak vrijedi više i od višestrukih prvaka ili pobjeda.

  • Ronald555 29.10.2019.

    Kovac za trenera hajduka

  • Pra&vica 29.10.2019.

    G. Kovac bi bio u jos boljoj poziciji da mu uprava proda jos kojeg vrhunskog igraca i nedovede nikoga a lovu strpa u svoje dzepove...i da,...da jos smanje lijecnicku potporu tako da se igraci sto lakse ozlijeduju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare