To je to što me zanima!

Problemi zbog transparenta 'Free Catalonia' na Maksimiru

Na tribinama tijekom utakmice Hrvatske i Španjolske pojavila se poruka podrške Kataloncima, a poznato je da Uefa ima nultu stopu tolerancije prema bilo kakvim političkim porukama
Vidi originalni članak

Na Maksimiru je u četvrtak apsolutno sve bilo savršeno - od punih tribina, savršenog navijanja i navijačkog dekora, pa na kraju do velike pobjede.

S druge strane, Španjolska nije dobro primila poraz i za njih je to bila večer za zaborav. A zasmetala je Španjolcima i poruka koja se pojavio na Maksimiru. Onim promadridski i prošpanjolski orijentiranima.

U jednom trenutku na tribinama se pojavio transparent 'Free Catalonia', ali zaštitari su ga jako brzo uklonili.

Transparent su vrlo lako na tribine mogli unijeti i španjolski navijači koji nisu bili smješteni na posebnoj tribini. Pitanje je samo kako će reagirati Uefa koja ima nultu stopu tolerancije prema bilo kakvim političkim porukama.

Ako je zbog istih poruka i zastava Katalonije kažnjavana i Barcelona, kazna bi mogla stići i na adresu HNS-a koji je bio organizator utakmice...

Idi na 24sata

Komentari 48

  • lavlje srce 68 16.11.2018.

    Istina da politici nije mjesto u sportu ali brate stalno neke kazne.Pa što žele ti iz uefe.

  • VOLBEAT 16.11.2018.

    Čekaj malo... Upravo gledam Dnevnik Nove TV, te kažu da je netko uhićen radi ovog transparenta?!? WTF ? 'Ko je ovdje lud ?!?

  • jubilee 16.11.2018.

    Cek, ako su zastitari makli transparent, u cemu je problem?

Komentiraj...
Vidi sve komentare