To je to što me zanima!

Probudili zvijer: Triple-double LeBrona, Cleveland izjednačio

Cavsi su slavili kod Golden Statea 95-93 nakon produžetka. LeBron je briljirao s triple-doubleom, dok je Curry bio tragičar. Cleveland je izjednačio na 1-1 u seriji...
Vidi originalni članak

Cleveland Cavaliersi u drugoj utakmici finala NBA lige pobijedili su Golden State u Oaklandu 95-93 nakon produžetaka. LeBron James je briljirao s triple-doubleom, utakmicu je odlučio Dellavedova, a Curry je ovaj put bio tragičar.

Cavsi su izjednačili na 1-1 u seriji, a mogli su slaviti i bez produžetka. LeBron j e zabio 39 koševa, imao je 16 skokova i 11 asistencija, a tri minute prije kraja Cleveland je vodio 11 razlike. No sami su vratili Golden State u igru. Samo sedam sekundi prije kraja Curry je položio za produžetak.

Tamo je junak postao Matthew Dellavedova , koji je četiri sekunde prije kraja uhvatio loptu u obrani, izborio faul i pogodio oba slobodna bacanja.

- Osjećao sam se kao da sam već milijun puta bio u ovoj situaciji. To je nešto što radite kao dijete dok trenirate - podijelio je Dellavedova sa svima kako se osjećao dok je stajao na crti slobodnih bacanja u ključnom trenutku.

Stephen Curry bio je tragičar Golden Statea. Navikli su navijači na čudesnog Curryja, no sinoć kao da nije bio na utakmici. Pogodio je samo pet od 23 šuta, tricu je gađao 2-15, imao je šest izgubljenih lopti.

- Ono što obično pogađam, ovoga puta nije ulazilo. Znao sam da ću promašiti čim sam ispustio loptu. Ne znam, ne događa mi se to često - rekao je Curry , koji je utakmicu završio s 19 koševa.

Treća utakmica NBA finala igra se u Clevelandu u noći s utorka na srijedu. Pobjednik je onaj tko prvi dođe do četiri pobjede...

NBA Finale:

  • Golden State - Cleveland 93-95
Idi na 24sata

Komentari 28

  • sena2 11.06.2015.

    Božje ime se ne uspoređuje nisakim na Zemlji!

  • sena2 11.06.2015.

    Misliš?

  • mesuney 08.06.2015.

    to je nevjerojatno koliko lebron bitan za momcad, nema im lovea cijeli playoff , irvinga isto svako malo nije bilo, i do kraja ga nece biti, ali svejedno pobjeduju

Komentiraj...
Vidi sve komentare