To je to što me zanima!

Procurila je snimka zbog koje će Grobari zamjeriti Mariju Hezonji

Real Madrid imao je zaostatak od 2-0 u četvrtfinalu Eurolige od Partizana kad je Gerschon Yabusele napravio potez koji je zgrozio košarkaški svijet. Hrvat ga se prisjetio u drugačijem kontekstu
Vidi originalni članak

Mario Hezonja (28) trijumfirao je u nedjelju s Real Madridom protiv Olympiacosa u Kaunasu (79-78) i osvojio rekordni 11. naslov prvaka Europe. Hrvatski reprezentativac bio je raspoložen u obje utakmice završnog turnira, a onda je došlo vrijeme za slavlje u Žalgirio Areni.

Dubrovčanina su snimili kako nedugo nakon utakmice pozdravlja suigrača Gerschona Yabuselea (27), krivca za kaos u drugoj četvrtfinalnoj utamici Reala i Partizana u Madridu, kad je hrvačkim zahvatom bacio na parket Australca Dantea Exuma.

Yabusele nije smio igrati u završnici sezone jer je dobio pet utakmica kazne zbog divljačkog starta, a Real je usprkos minusu od 2-0 okrenuo seriju i otišao do kraja u Euroligi. Hezonja mu je poručio:

- Okrenuo si nam čitavu sezonu, brate!

Exum nakon te ozljede nije više bio onaj stari, a Real je bez Yabuselea nastavio dominirati. Zna Hezonja što je značio taj luđački potez, a ove riječi, koje je objavila izraelska televizija Sport5, neće dobro sjesti navijačima Partizana koji simpatiziraju Hrvata.

Francuza su Hezonjine riječi pogodile, nije si mogao pomoći.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 11

  • David1Prometheus 23.05.2023.

    Hezonja trolao susjede cijelo vrijeme al nekuze

  • Pešekan1 23.05.2023.

    Nek pozovu Torcidu u pomoć.

  • 23.05.2023.

    Bravo Josipe,pravo fin članak

Komentiraj...
Vidi sve komentare