To je to što me zanima!

Prodaje osiguranja, a u subotu će biti gazda Messiju i Pirlu...

Počeo je suditi 2001., u karijeri je dao 377 žutih kartona, 18 crvenih i dosudio je 26 penala, a nakon Old Trafforda prijetili su mu smrću. Cakir sudi finale Lige prvaka...
Vidi originalni članak

Dobar dan, zanima li vas koje osiguranje? Za kuću? Automobil, obratit će se Cüneyt Cakir mušteriji u centru Istanbula. Od 1. lipnja Cakir je na godišnjem odmoru.

Počeo je suditi 2001. , u karijeri je dao 377 žutih kartona, 18 crvenih i dosudio je 26 penala, a nakon utakmice na Old Traffordu prijetili su mu smrću. Turčin Cüneyt Cakir sudit će finale Lige prvaka između Barcelone i Juventusa u Berlinu 6. lipnja.

Bit će to borba za naslov Lige prvaka i trostruku krunu. Barca je osvojila Primeru i Kup kralja, a Juve se prošetao do naslova u Seriji A te je slavio u kupu.

Cüneyt Cakir ima 38 godina, rodio se u Istanbulu, a radi kao agent u osiguravajućoj kući. Od 2006. godine sudio je na više od 70 Uefinih utakmica, uključujući uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka između Manchester Uniteda i Real Madrida na Old Traffordu 2013. godine.

Tada je nakon utakmice dobio brojne prijetnje smrću.

- Ljudi će s vremenom shvatiti da je to bio crveni karton. Siguran sam u svoju odluku. Nisam pogriješio i opet bih isto napravio - rekao je tada Cakir o isključenju Nanija.

Navijači Manchester Uniteda nikad mu to nisu oprostili. Cakir je nakon toga sudio na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, bio je glavni sudac na polufinalnom susretu Argentine i Nizozemske.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • strmi007 03.06.2015.

    Opravdano,dobar sudac

  • classe24 02.06.2015.

    Znao je on da dolazi igrac,zasto bi dizao nogu,nastavio bi trcat za loptom?!

  • _Adriano_ 02.06.2015.

    To i da je bilo za crveni činjenica je da ga je onda trebao dobiti i Arbeloa u istoj toj utakmici zbog ovog https://www.youtube.com/watch?v=DRcdX9-U1Uk

Komentiraj...
Vidi sve komentare