To je to što me zanima!

Prodali 27.000 karata, propala ideja da dinamovci idu i na jug

Iz Dinama su planirali na južnoj tribini postaviti 'tampon-zonu' za utakmicu proti v Plzena u četvrtak, tako omogućiti da se tu nađu i navijači modrih, ali policija zbog pojačanih mjera sigurnosti to nije dozvolila...
Vidi originalni članak

Dinamo u četvrtak neće imati podršku svojih navijača i s južne tribine što je bila prvotna ideja klupskih čelnika. Naime, u Maksimiru su za uzvratnu utakmicu očekivali brojku od 150-200 navijača Viktorije Plzen koje su planirali smjestiti na - zapad.

Ipak, Česi su pobijedili (2-1) u prvom dvoboju, čime je i povećano zanimanje njihovih fanova za uzvratni dvoboj, pa se ta brojka posljednjih dana gotovo udvostručila. Nova opcija modrih čelnika bila je razdvajanje južne tribine, postavljanje tzv. tampon zone koja bi na jugu odvojila navijače Dinama i Viktorije Plzen. Danas je na tu temu u Maksimiru odrađen i sigurnosni sastanak, ali policija nije prihvatila takvu ideju. Jednostavno, ona im se čini prerizičnom, pa navijača Dinama ovoga puta neće biti na jugu.

Cijela tribina bit će rezervirana za 400 do 600 navijača češkog prvaka.

Iz Dinama poručuju kako je do danas prodano oko 27 tisuća ulaznica za uzvratni ogled s Viktorijom Plzen. Konkretnije, u prodaji je još samo nekoliko stotina ulaznica za sjevernu tribinu, ostalo je sve - rasprodano.

Maksimir će tako biti dupkom pun, nogometaši Dinama imat će veliku podršku svojih navijača.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • Njofra_Zg 18.02.2019.

    Ne kužim to, kako nisu u stanju odvojiti i ograditi tih čuvenih 5% kapaciteta u ćošku juga i ostatak pustiti u prodaju. Oke, kužim policiju, njima se neda zaje***** s tim i ovako im je jednostavnije, njima bi bio i problem odvojiti dva stada ovaca, a di neće navijače dva kluba. Ali ne kužim ove iz kluba, to je investicija od 20tak tisuća kuna, dignuti ogradu i staviti mrežu da nekom nebi palo na pamet gađati ostale na jugu. Zašto bi mi ikome davali cijeli jug(4000 mjesta), a Dinamo apsolutno nigdje ne dobije niti jednu ulaznicu više od tih 5% kapaciteta. Ovako će opet cijeli jug zjapit prazan zbog 400 Čeha.

  • grk1 18.02.2019.

    Eto klubčine, ni zanajvažniju utakmicu u svoj povijesti ne može rasprodati stadion...koja smijurija od kluba..

  • skile1810 18.02.2019.

    Znam da ce se nac dezurni serato.i al igra dinamo jednu od najvaznijih utakmica i nije jos rasprodan stadion , a znalo se pisat i gadit Hajduk sta zna rasprodat stadion u 2 dana .

Komentiraj...
Vidi sve komentare