To je to što me zanima!

Prodan lažno pozitivna!? Dobila negativan test, ali propušta EP

U utorak sam se testirala i bila sam negativna, a jučer poslijepodne su mi javili da sam pozitivna. Danas sam se testirala i naravno da sam negativna. Ne mogu opisati kako se osjećam, rekla je razočarana Karla
Vidi originalni članak

Uoči Europskog prvenstva u judu koje se održava u Lisabonu od 16. do 18. travnja, hrvatska judašica Karla Prodan jučer navečer saznala je da je pozitivna na korona virus da bi se na kraju ispostavilo suprotno.

- Noć prije odlaska na EP u Portugal, saznala sam da sam pozitivna na Covid-19 iako sam odmah znala da to nije točno jer nemam nikakve simptome i osjećam se odlično. Već sam preboljela koronu u 12. mjesecu. U utorak sam se testirala i bila sam negativna, a jučer poslijepodne su mi javili da sam pozitivna. Danas sam se testirala i naravno da sam negativna. Ne mogu opisati kako se osjećam. Tuga, razočaranje i suze, ali sve se događa s razlogom. Pokušat ću ovo zaboraviti i fokusirati se na sljedeće natjecanje koje dolazi - rekla je razočarana Karla.

BRONČANA KARLA: Htjela sam odustati od juda kad mi je dijagnosticiran Hashimoto

Prodan je trebala braniti europsku broncu osvojenu na Europskom seniorskom prvenstvu u Pragu 2020. godine. 

Bilo je to rutinsko testiranje prije odlaska na natjecanje, ali Karla je ispala lažno pozitivna zbog čega se pridružila i ostalim natjecateljima koji propuštaju EP. 

Tri dana uoči prvenstva otpala je i Barbara Matić koja ove godine zbog korone neće imati priliku boriti se za europsku medalju. 

- Žao mi je, ali što je tu je. Osjećala sam se odlično, pokazale su to i medalje na World Touru. Sad mi je glavno što brže se oporaviti i nastaviti pripreme za Tokio - rekla je Barbara. 

Od 362 natjecatelja je i 10 hrvatskih imena među kojima je iskusna Ivana Maranić (preko 78 kg), Zlatko Kumrić (do 100 kg) i Dominik Družeta (do 81 kg). Ove godine će se na top razini seniorske pozornice natjecati i Robert Klačar (do 66 kg), Ana Viktorija Puljiz (do 52 kg) i Lara Cvjetko (do 70 kg).

Kvalifikacije svakog dana počinju u 10 sati, a finalni blokovi su svakog dana u 16 sati.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • tomoc 17.04.2021.

    bit ce toga jos. da se poguraju neki do pobjeda,drugi bu bili lazno pozitivni

  • konavodez 17.04.2021.

    Ma jasno mi je da se testovi koriste za manipuliranje brojevima ali da cura ne ide na natjecanje a zdrava ko dren to ne razumijem

  • obama terorist 16.04.2021.

    Moze li netko objasnit zasto Rafa Nadal nije izbacen sa turnira u Monte Carlu jer je trenirao sa zarazenim Danilom Medvedevim?? Ako je Damir Đumhur radi istog izbacen sa AO iako je se dva puta testirao i bio negativan???! Nije li to sramota kakvo nepostenje zivimo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare