Obavijesti

Sport

Komentari 15

Prodan lažno pozitivna!? Dobila negativan test, ali propušta EP

Prodan lažno pozitivna!?  Dobila negativan test, ali propušta EP

U utorak sam se testirala i bila sam negativna, a jučer poslijepodne su mi javili da sam pozitivna. Danas sam se testirala i naravno da sam negativna. Ne mogu opisati kako se osjećam, rekla je razočarana Karla

VIDEO

Uoči Europskog prvenstva u judu koje se održava u Lisabonu od 16. do 18. travnja, hrvatska judašica Karla Prodan jučer navečer saznala je da je pozitivna na korona virus da bi se na kraju ispostavilo suprotno.

- Noć prije odlaska na EP u Portugal, saznala sam da sam pozitivna na Covid-19 iako sam odmah znala da to nije točno jer nemam nikakve simptome i osjećam se odlično. Već sam preboljela koronu u 12. mjesecu. U utorak sam se testirala i bila sam negativna, a jučer poslijepodne su mi javili da sam pozitivna. Danas sam se testirala i naravno da sam negativna. Ne mogu opisati kako se osjećam. Tuga, razočaranje i suze, ali sve se događa s razlogom. Pokušat ću ovo zaboraviti i fokusirati se na sljedeće natjecanje koje dolazi - rekla je razočarana Karla.

Htjela sam odustati od juda kad mi je dijagnosticiran Hashimoto
Htjela sam odustati od juda kad mi je dijagnosticiran Hashimoto

Prodan je trebala braniti europsku broncu osvojenu na Europskom seniorskom prvenstvu u Pragu 2020. godine. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bilo je to rutinsko testiranje prije odlaska na natjecanje, ali Karla je ispala lažno pozitivna zbog čega se pridružila i ostalim natjecateljima koji propuštaju EP. 

Tri dana uoči prvenstva otpala je i Barbara Matić koja ove godine zbog korone neće imati priliku boriti se za europsku medalju. 

- Žao mi je, ali što je tu je. Osjećala sam se odlično, pokazale su to i medalje na World Touru. Sad mi je glavno što brže se oporaviti i nastaviti pripreme za Tokio - rekla je Barbara. 

Od 362 natjecatelja je i 10 hrvatskih imena među kojima je iskusna Ivana Maranić (preko 78 kg), Zlatko Kumrić (do 100 kg) i Dominik Družeta (do 81 kg). Ove godine će se na top razini seniorske pozornice natjecati i Robert Klačar (do 66 kg), Ana Viktorija Puljiz (do 52 kg) i Lara Cvjetko (do 70 kg).

Kvalifikacije svakog dana počinju u 10 sati, a finalni blokovi su svakog dana u 16 sati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener