To je to što me zanima!

Proglašenje u Monte Carlu - Carl Veliki uz Blanku

Najbolje atletičare u 2007. u Monte Carlu će pozdraviti mnoštvo olimpijskih pobjednika predvođenih Carlom Lewisom
Vidi originalni članak

Među zvijezdama u Zvjezdanoj dvorani sportskog centra u Monte Carlu u nedjelju navečer ćemo doznati je li Blanka Vlašić i službeno najbolja svjetska atletičarka za ovu godinu. Za atletsku publiku širom svijeta sigurno jest jer je uvjerljivo pobijedila na internetskom glasovanju.
Poseban ocjenjivački sud Međunarodnog atletskog saveza izabrat će na gala priredbi između Blanke, švedske sedmobojke Kluft i etiopske dugoprugašice Defar kome će pripasti pobjednička lenta, ali i premija od 100.000 dolara.
Blanka je nominirana i u konkurenciji za najbolji rezultat sezone - skok iznad 207 cm - u konkurenciji s ruskom motkašicom Isinbajevom i kenijskom srednjoprugašicom Jepkosegei.
Blanka je uvijek skromna i premda je doputovala u Monaco, kao da je se ovaj izbor ne tiče.
- Vjerujte mi da uopće ne razmišljam o tome. Potpuno sam koncentrirana na trening. Ovaj dio priprema mi je vrlo važan, pa mi je ovaj odlazak u Monte Carlo zapravo veliki problem u rasporedu treninga.
Njezin otac i trener Joško Vlašić čak je i ljutit na čelnike IAAF-a .
- Nisu na svečanost pozvali trenere atletičara, ali nije u tome problem, nego u tome što ćemo mi, kao i drugi, izgubiti u ponedjeljak dan za trening. Proglašenje je trebalo biti u subotu, ali u IAAF-u ne misle na sportaše.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare