To je to što me zanima!

Promocija filma o Toniju Kukoču u kojem nastupa i Jordan: Ovo je naša verzija 'The Last dancea'

Film o legendarnom splitskom košarkašu sniman je na više lokacija, poseban je po tome što će u njemu biti prikazani dokumentarni materijali stari gotovo 40 godina, a 30-ak sugovornika, Tonijevih suigrača i trenera...
Vidi originalni članak

Ovo će biti naša verzija dokumentarca "Last dance" - kazao nam je Sabahudin Topalbećirević, režiser dokumentarnog filma "Magična sedmica – Toni Kukoč", koji će premijerno biti prikazan 13. rujna u Sarajevu, u sklopu 12. međunarodnog simpozija Simposar.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

VELIKA ČAST Uvijek mu se divio: Gasola će u Kuću slavnih uvesti Toni Kukoč!

Film o legendarnom splitskom košarkašu sniman je na više lokacija, poseban je po tome što će u njemu biti prikazani dokumentarni materijali stari gotovo 40 godina, a 30-ak sugovornika, uglavnom Tonijevih suigrača i trenera, prisjetit će se početaka i najblistavijih dana karijere jednog od najboljih europskih košarkaša. Među njima i legendarni Michael Jordan, koji po prvi put nastupa u jednom ovakvom projektu van Amerike.

Ne bih želio otkrivati ono što ćete vidjeti u filmu, ali mogu kazati da mi je bila velika čast i privilegija razgovarati s Jordanom. Dugo sam nagovarao Tonija da mu se javi, da mu barem pošalje poruku, na koncu je Jordan odmah pristao na razgovor i posvetio nam jedno cijelo jutro. No o detaljima možemo nešto više nakon filma – kazao nam je Topalbećirević, koji nam je ustupio prvi od nekoliko trailera koji će biti objavljeni uoči premijere.

Film u produkciji Sport kluba i Simposara te u režiji Sabahudina Topalbećirevića traje točno 100 minuta a prikazivat će se istovremeno u tri dvorane sarajevskog hotela Hills, za oko 3.000 gledatelja. Svi koji žele doći u Sarajevo na projekciju ulaznice mogu kupiti online po cijeni od 20 maraka, odnosno 10 eura. Nakon premijere nazočnima će se obratiti Toni Kukoč koji će biti dostupan za razgovor sa sudionicima Simposara.

NOVI ČLAN OBITELJI Legendarni Toni Kukoč podijelio radosnu vijest: 'Rekla je da...'

Tijekom manifestacije bit će dodijeljeno deset nagrada za životno djelo sportašima iz svih republika bivše države, a svoj dolazak su među ostalima najavili Željko Pavličević, Ivan Gudelj, Stojko Vranković, Božidar Maljković, Ivica Šurjak, Husref Musemić, Igor Milanović, Blaž Slišković, Mehmed Baždarević, Samir Avdić, Marcello Lippi, delegacija HNS-a predvođena Marjanom Kustićem, Zlatkom Dalićem i Stipom Pletikosom...

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 05.09.2023.

    Toni je bio mađionicar s loptom. Svako dodavanje je bilo nesto novo i nepredvidivo. Zbog njega nisam spavao nocima gledajuci Chicago. Zbog takvih se visilo na kosarkaskim terenima. Zbog takvih se volila košarka!

  • Torca Rijeka 04.09.2023.

    današnja mladež ovo mora pogledat...svi mlađi od 25 negdje...Toni je bio takva veličina!!!čudo jedno...sa Jugoplastikom su tri naslova prvaka Europe dobili!!!nikad prije to nitko nije izveo, oni prvi!!!poslije je netko, neda mi se guglat!!ali ne samo to...stvarno djeco iz Zagreba, Splita, Rijeke , Osijeka, nije ni bitno, ali ovo morate pogledat!!!

  • magare u bilom 04.09.2023.

    topal...jezik mi se zavuzlal

Komentiraj...
Vidi sve komentare