To je to što me zanima!

Prošetali se Koprivnicom: Ma, uopće se nismo umorili

Ma, mogao sam još koji gol. Bilo je šansi, rekao je strijelac Ante Rukavina koji je u Koprivnici zabio svoj peti gol od kad je došao u maksimirski klub...
Vidi originalni članak

Nasmijani i dobro raspoloženi stajali su Dinamovi igrači ispred svlačionice. Jedina briga nakon 90 koprivničkih minuta bio im je - prijevoz. Parking se već praznio, a Dinamova busa nigdje.
- Pa kaj je ovo, uhapsili su nam bus?! - viknuo je član uprave za odnose s javnošću Ado Kožul, a baš u tom trenutku plavi autobus odnekud se pojavio.
Osim problema s prijevozom, 'modri' su u Koprivnicu praktički doputovali na izlet. Bez imalo muke pobijedili su Slaven koji ne bi zabio gol da se igralo do jutra.
- Počeli smo se bolje braniti, a onda je sve lakše. Ma ja se nisam uopće umorio - rekao je Sammir koji je u 67. minuti majstorski “zavaljao” Rogulja i sjajnim udarcem potvrdio pobjedu zagrebačke momčadi.
- Nije se umorio kažete? A to vam je Sammir. On je svoje napravio, a nije se ni oznojio. E pa ja jesam - rekao je Rukavina.
U petoj utakmici za Dinamo zabio je peti gol.
- Ma, mogao sam još koji. Bilo je šansi... - rekao je Ante.
Drugu utakmicu u nizu Dinamo nije primio gol i ne smiju ga primiti do kraja mjeseca.
- Da, to nam je trener naredio. Rekao je da će od nas svaki mjesec tražiti nešto posebno, a do kraja ovoga ne smijemo primiti gol - otkrio je Ante Rukavina.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Nebra 23.08.2010.

    Mlatimudan sjeti se namještenih tekmi hajduka i zadra pa onda nekaj pričaj

  • nogometas05 23.08.2010.

    Mlatimudan ima komplekse zato ga nemojte shvacat ozbiljno,ionako laprda gluparije jer nema pametnijeg posla,vrh njegovog rada je ovdej tipkat protiv najboljeg kluba u Hnl-u...a Vaha i Rukavina su pravi pogodak,jedva cekam da se ekipa jos malo uigra i malo pojaca i nema nam ravnih opet!Dinamo sampion!

  • ZGdinamoZG 23.08.2010.

    dinamooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare