To je to što me zanima!

Prosinečki blizu novog posla: Preuzet će bivši Zekićev klub?

Prosinečki je početkom rujna napustio klubu Rudeša. Zagrebački klub u njemu je vidio pravog čovjeka koji će ih voditi u povratničkoj sezoni u HNL-u, ali suradnja je trajala tek sedam utakmica
Vidi originalni članak

Nakon kratke priče s Rudešom Robert Prosinečki (54) blizu je novog trenerskog posla!

Naime, albanski mediji tvrde kako je skoro sve riješeno između legendarnog 'Žutog' i Partizanija, bivšeg kluba hrvatskog stručnjaka Zorana Zekića koji je preuzeo Osijek.

Podsjetimo, Prosinečki je početkom rujna napustio klubu Rudeša zajedno s prvim pomoćnikom Gordanom Ciprićem. Zagrebački klub u njemu je vidio pravog čovjeka koji će ih voditi u povratničkoj sezoni u HNL-u.

NAKON SEDAM UTAKMICA Gotova priča: Prosinečki i Rudeš sporazumno raskinuli ugovor! Već pola lige smijenilo trenere

Rudeš i Prosinečki osvojili su tek jedan bod u sedam utakmica, iako hrvatski prvoligaš nije nimalo uspješniji i nakon prekinute suradnje s Prosinečkim.

Albanski mediji tvrde kako je Prosinečki već otputovao u Albaniju na završne pregovore. Zatim bi Partizani trebao službeno potvrditi njegov dolazak, a onda ga predstaviti pred navijačima. 

DOBIO SPOR NA FIFI Velika pobjeda Prosinečkoga: Susjedi dužni stotine tisuća eura

Partizani je trenutno na petom mjestu albanskog prvenstva s pet bodova (ali i dvije utakmice manje) u odnosu na vodeću Egnatiu. Prosinečki je u karijeri vodio još Crvenu zvezdu, Kayserispor, Denizlispor i Olimpiju. Kao izbornik vodio je Azerbajdžan i Bosnu i Hercegovinu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 20.10.2023.

    Kako je bio dobar igrač,isto tak je loš trener,i ne samo on

  • domba18 20.10.2023.

    Na koju foru si uzeli žutog 🤣🤣

  • pomocni tockovi 19.10.2023.

    Kolika je taj gemista spil u zivotu….kralj

Komentiraj...
Vidi sve komentare