To je to što me zanima!

Prosinečki: Osjećao sam se potpuno bespomoćno...

DOBRO SE OPORAVLJA: Četiri mjeseca Robert Prosinečki borio se s misterioznom bolesti. Često je gubio ravnotežu i imao je stalne vrtoglavice
Vidi originalni članak

Sad mi je bolje. Prije nisam mogao ništa, ni otići na zahod. Gubio sam ravnotežu i osjećao se kao Titanic. Stalno mi je bubnjalo u glavi, imao sam vrtoglavice, katastrofa, rekao je Robert Prosinečki (40) u razgovoru za magazin Story u kojemu je prvi put progovorio o zdravstvenom stanju i bolesti s kojom se bori više od četiri mjeseca.
Liječnici dugo nisu znali u čemu je problem, sumnjali su na probleme sa srcem te su Prosinečkog tjedan dana zadržali na kardiološkim pretragama.
- Pokazalo se da mi je srce, hvala Bogu, zdravo - s olakšanjem je rekao Robi. Uzrok problema bio je herpes, koji je oštetio živac poreu uha te doveo do poremećaja centra za ravnotežu.
- Bio sam zabrinut i bilo mi je teško jer sam se četiri mjeseca budio s istim problemima za koje mi liječnici nisu mogli naći uzrok - priznao je Robi, kojemu su u teškim trenucima najveća podrška bile supruga Vlatka te kćeri Leonarda i Roberta:
- Supruga je imala teške dane, brinula se za mene, jednu kćer vozila u vrtić, drugu u školu.
Sada je zdravstveno stanje Roberta Prosinečkog, jednog od pomoćnika izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Slavena Bilića, puno bolje:
- Potrebno je od tri do šest mjeseci oporavka, sada pijem tablete s B-kompleksom i odlazim na kontrole. Još nisam previše aktivan, ipak treba vremena da mi se stanje normalizira.

SVI SU BILI SRETNI KAD SE ROBI VRATIO
Čim je prizdravio, Prosinečki je pohitao u Rovinj, gdje se hrvatska nogometna reprezentacija pripremala za utakmicu s Kazahstanom.
- Dečki su se iskreno radovali mojem oporavku, stalno su me zvali i posjećivali - rekao je Robi, a izbornik Slaven Bilić bio je sretan:
- Drago mi je da je ovdje uz nas, bit će i dalje.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • jasnakraus 05.11.2009.

    najviše zbog ovog članka danas sam se logirala u pokušaju da komentiram ovaj članak.. kada sam pročitala prve rečenice, ja laik sam znala što se dešavalo s tobom, a tebi stručnjaci , koji sigurno su imali bezbroj takovih pacijenata ( jer to nije bolest od jučer, a radi se o upali srenjeg uha odnosno neke bakterija vezane za srednje uho ) natezali su se oko tebe, a ti u smrtnom strahu..mom sinu se isto dogodilo i čim su čuli njegove simptome rekli su što mu je i da se liječi B kompleksom...ništa poseban lijek ali učinkovit..jest da je liječenje dugotrajno... drž se ti nama i drugi puta ćeš znati što ti je ...šala mala :):)

  • viševka 05.11.2009.

    još te svi trebamo,drži se Robi.

  • daniel051 05.11.2009.

    Drž se, bit će bolje! Brz oporavak majstore!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare