To je to što me zanima!

Prosinečki napustio BiH! Ušao je u play-off, a neće ga igrati

Ovo je sada Robijev definitivan kraj na klupi nakon što je u rujnu poslije poraza u Armeniji dao ostavku, no nastavio je dalje. Čudo do kraja kvalifikacija nije uspio napraviti
Vidi originalni članak

Robert Prosinečki neće povesti Bosnu i Hercegovinu u dodatne kvalifikacije za Europsko prvenstvo! Hrvatski susjedi "Žutom" su se zahvalili, što je potvrdio potpredsjednik tamošnjeg saveza Milorad Sofrenić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- S Robertom Prosinečkom sporazumno smo raskinuli suradnju. Sinoć smo imali sastanak, a danas smo se telefonski čuli s ostalim članovima Izvršnog odbora i donijeli konačnu odluku - rekao je Sofrenić za Faktor.ba.

Ovo je sada Robijev definitivan kraj na klupi nakon što je u rujnu poslije poraza u Armeniji dao ostavku, no nastavio je dalje. Čudo do kraja kvalifikacija nije uspio napraviti, no neće imati priliku da izbori Euro kroz Ligu nacija iako ju je i izborio.

Bosanskohercegovački mediji navode da bi je mogao imati Safet Sušić kao najozbiljniji kandidat.

Prosinečki je preuzeo BiH u siječnju prošle godine s ugovorom do kraja kvalifikacija. U 22 utakmice pobijedio je devet puta, izgubio sedam, a remizirao šest. Nije baš za pohvalu.

- Nisam uspio motivirati reprezentaciju. Gajio sam nevjerojatan optimizam, dao sam sve što sam mogao. Smatram da smo velika momčad, ali očigledno da nešto nije u redu, čim nisam mogao ekipu dovoljno spremiti i motivirati - govorio je prije dva i pol mjeseca.

BiH je u grupi s Italijom, Finskom, Grčkom, Armenijom i Lihtenštajnom osvojila malih 13 bodova, dovoljno tek za četvrto mjesto. Popravna će prilika biti joj Sjeverna Irska 26. ožujka na domaćem terenu, a prođe li to, za Euro će igrati protiv Slovačke ili Irske, također na domaćem terenu.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • crowal 27.11.2019.

    Dođi u Rijeku

  • DinnKoKurić 27.11.2019.

    U grupi sa Lihtenštajnom, Armenijom,finskom, grčkom koja je u rasulu,čovjek skupi 4 pobjede.. Ali ne krivim ja njega puno, prevelika je razlika u kvaliteti Bh reprezentacije, jer pored dzeke i pjanica igraju nekakvi Sarić, civić, cimirot...hajde što niko nema pojma ko su oni ali što ih se uporno zovemo forsira a ne zaslužuju igrati ni za Lihtenštajn e to je već sumnjivo

  • 27.11.2019.

    Ja sam iz BiH,iskreno,Žuti je morao odvest repku na EP,ali sa ovakvim FSBiH dobro da je imao i jednu pobjedu,prije nego je preuzeo selektorsku duznos,morao je iznijeti svoj stav,kao recimo Halilhodzic i Bolic,da ce oni birat igrace a ne Begic i ostala bagra u FS,jer oni su ,,menadzeri,, i imaju svoje igrace koj moraju igrat da bi se unovcili,Žuti nije smio pristat na takav dogovor,dobar kao igrac i covjek,Žuti je sam sebi zakacio mrlju na karijeru,mafija je to moj Žuti,znao si to

Komentiraj...
Vidi sve komentare