To je to što me zanima!

Protiv Bjelorusa već u četvrtak pa Norvežani i za kraj Francuzi

U polufinale ćemo biti sigurni samo ako dobijemo sve tri utakmice u Zagrebu. Prvo u četvrtak igramo protiv Bjelorusije, u subotu nas čeka utakmica protiv Norveške, a u iduću srijedu Francuska
Vidi originalni članak

Lino Červar i njegovi igrači računali su da ćemo u drugi krug Europskog prvenstva prenijeti četiri boda i kako ćemo prije iduće utakmice imati čak četiri dana odmora. Plan je pao u vodu nakon neočekivanog poraza od Švedske.

Na kraju u Arenu u Zagrebu dolazimo sa samo dva boda, a prije iduće utakmice imamo samo jedan dan odmora. Prvu utakmicu drugog kruga igramo u četvrtak protiv Bjelorusije koja je završila treća u skupini B. Nakon toga nas u subotu čeka utakmica protiv Norveške koja je bila druga u toj skupini.

Posljednju utakmicu u skupini igramo u srijedu, 24. siječnja protiv Francuske koja je završila prva u skupini B. Francuska i Švedska u Zagreb dolaze sa po četiri boda, Hrvatska i Norveška sa po dva, a Srbija i Bjelorusija nemaju niti bod.

Jasno je kako Bjelorusi i Srbi nemaju šanse u borbi za polufinale. Francuzi i Šveđani su u najboljoj poziciji i računica za "kauboje" je jasna. Oni jednostavno moraju pobijediti Bjelorusiju u četvrtak i Norvešku u subotu. Posljednje kolo jednostavno moramo dočekati sa šest bodova na kontu. Baš bi ta utakmica s Francuskom mogla ključna u borbi za polufinale.

Da bismo bili sigurni za polufinale, moramo dobiti sve tri utakmice u Zagrebu. Ovaj kiks protiv Šveđana na kraju bi mogao biti jako skup.

Raspored drugog kruga

18. siječnja
Srbija - Norveška
Hrvatska - Bjelorusija

20. siječnja
Švedska - Francuska
Hrvatska - Norveška

22. siječnja
Srbija - Francuska
Švedska - Bjelorusija

24. siječnja
Švedska - Norveška
Hrvatska - Francuska
Srbija - Bjelorusija

Idi na 24sata

Komentari 323

  • CarminaBurana 17.01.2018.

    pa kad si umislis da si najnacija na europskom prvenstu, da si uzviseniji od drugih nacija do te mjere da ti himnu izvode kojekakvi cirkusanti...onda se obije od glavu kad tad

  • geomax 17.01.2018.

    Koje dramatiziranje oko 2 ili 4 dana odmora za Bjelorusiju. Nakon 3 utakmice im treba 4 dana odmora?! Ovako ce imati 4 dana odmora za Francusku nakon 5 odigranih utakmica, pa valjda je to bolje.

  • alan ford_1 17.01.2018.

    Mislim da se nemamo više ćemu nadati. Otrežnjenje je stiglo u pravom trenutku. Medalje su sanak pusti pa više neću pratiti EP jer me ne zanimaju druge ekipe, a neću se bar nervirati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare