To je to što me zanima!

Protivnica prima pomoć, a ona - ruča! 'Ovo još nisam doživio'

Vjerojatno je čudno izgledalo kako jedem tako s vilicom, ali bolje nego da imam nizak šećer, otkrila je pozadinu svega Laura Siegemund koja je usred meča naručila nešto za pojesti...
Vidi originalni članak

Da je pokazala imalo sportskog fair-playa, ali i da je sudac radio posao za koji je plaćen, Laura Siegemund završila bi Roland Garros odmah u prvom kolu, koje je do ove godine prošla u karijeri točno jednom.

VIDEO: PA ZAR OPET? Svi su zanijemili! Đoković opet pogodio linijskog suca lopticom!

Kristina Mladenović prije tjedan dana vodila je 5-1 u prvom setu i na prvoj set-lopti od njih šest odigrala je kratku loptu koju je Siegemund vratila nakon dvostrukog odskoka i - dobila poen. Odnosno, tako je presudio glavni sudac. Malo kasnije Njemica je osvojila prvi set 7-5, na kraju dobila i meč uz 6-3 u drugom setu.

"DEJA VU" S US OPENA Đokovića ovaj put nisu mogli diskvalificirati: 'Pokušavam naći suca, ostala mu je modrica'

Danas, tjedan dana kasnije, Siegemund je ušla u četvrtfinale Roland Garrosu, prvo u karijeri na Grand Slam turnirima. Na tom je putu u trećem kolu izbacila našu Petru Martić, a u osmini finala Paulu Badosu (7-5, 6-2). Što je tu zanimljivo? Pa recimo to da je Siegemund usred meča - ručala!

Naime, dok je Španjolka primala medicinski tretman, Siegemund je dobila gablec i pribor i stavila nešto u očito jako prazan želudac. 

- Imala sam problema sa želucem i nisam mogla ništa jesti uoči meča. Zamolila sam svog fizioterapeuta da mi donese nešto s ugljikohidratima. Rižu ili krumpir, svejedno. Vjerojatno je čudno izgledalo kako jedem tako s vilicom, ali bolje nego da imam nizak šećer - otkrila je pozadinu svega.

Glavni sudac John Blom rekao je da takvo što još nije doživio, ali u ovom najčudnijem Roland Garrosu ikada valjda se i takvo što moralo dogoditi. Serena Williams i Stan Wawrinka naručivali su espresso, evo sada se može i ručak...

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Čeljo Brtika 06.10.2020.

    Da, i? Žena je gladna... 😁

  • komentator__Luka 06.10.2020.

    kad si gladan nisi svoj

  • FokuMe 06.10.2020.

    A eto nesmi jest

Komentiraj...
Vidi sve komentare