To je to što me zanima!

Protivno pravilima Uefe, Zekić nije imao press konferenciju...

Inače, iako je običaj, pa i pravilo Uefe u natjecanjima europskih kupova da se dan uoči susreta održi press konferencija, jednostavno u Andori nema takvog zanimanja za "najvažniju sporednu stvar na svijetu"
Vidi originalni članak

Momčad Osijeka u Andori osim predstavnika domaćina dočekao i delegat iz Rumunjske koji je nedavno gledao njihovu utakmicu. 

Nogometaši Osijeka odradili su u srijedu 45-minutni trening na Estadi Comunalu, gdje ih u četvrtak od 19 sati očekuje utakmice protiv Santa Colome u prvom pretkolu Europske lige.

Osječani su trening odradili po laganoj kiši, no travnjak je u dobrom stanju.

Momčad Osijeka u Andori osim predstavnika domaćina dočekao i delegat iz Rumunjske koji je gledao njihovu nedavnu utakmicu protiv bukureštanskog Dinama na Pohorju. On je istaknuo da ga je Zekićeva momčad ugodno iznenadila dobrom igrom.

Delegata je zanimalo i koliko će pripadnika Kohorte biti, a njih se očekuje 30-ak, pišu službene stranice kluba.

Inače, iako je običaj, pa i pravilo Uefe u natjecanjima europskih kupova da se dan uoči susreta održi press konferencija, jednostavno u Andori nema takvog zanimanja za "najvažniju sporednu stvar na svijetu", pa je uobičajeno obraćanje dvojice trenera pripadnicima medija ovaj puta – izostalo. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare