To je to što me zanima!

Prpić vjeruje Dodigu: Bez kazne dok ne pričam s njim

Izbornik Davis Cup reprezentacije ne sjeća se ni jednoga sličnoga primjera u povijesti svjetskoga tenisa i vjeruje da su suci oštetili našeg tenisača
Vidi originalni članak

Pričat ću s Ivanom. Prema ovom što sam pročitao, vjerujem mu svaku riječ. Vjerujem da mu je žao što je razbio pehar, ali mu vjerujem i da su ga oštetili na tom turniru, rekao je Goran Prpić, izbornik reprezentacije.
U nedjelju poslijepodne Ivan Dodig nastupio je u finalu Challengera u danskom Koldingu. Početkom trećeg seta sudac ga je diskvalificirao zbog vrijeđanja. Nekoliko minuta poslije naš je tenisač razbio - pehar.
- Neću nikakve odluke donositi dok ne porazgovaram s njime. Vjerujem da mu je već dovoljna kazna to što su mu oduzeli novac i bodove - rekao je izbornik.
U dugoj i iznimno bogatoj teniskoj karijeri Prpa se ne sjeća sličnog primjera.
- Mislim da nikad nisam vidio takav slučaj u kojem je jedan tenisač diskvalificiran na takav način. Naravno, to nije nikakvo opravdanje za ono što je Dodig poslije toga učinio, ali vjerujem da mu je iskreno jako žao - zaključio je 45-godišnji izbornik.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • gogss25 20.10.2009.

    Ma i taj prpis previse serucka.I sto da su ga sjebali suci.Kriv je i treba ga najstroze kaznit.A sto se tice tih 3000 dolara sa turnira ha ha da zna igrat i da trenira zaradivo bi 300000.

Komentiraj...
Vidi sve komentare