To je to što me zanima!

Prva kriza cibosa od starta ere Joke Vrankovića?

Poraz u Ljubljani Joke pripisuje lošem pristupu nekih igrača koje je klub financijski kaznio. Među njima je i portorikanski bek Larry Ayuso
Vidi originalni članak

Ljutit sam što totalno obrnuto igramo NLB ligu od Eurolige. Moramo promijeniti pristup jer ovakav više neću tolerirati, objasnio je Joke Vranković zašto je nekim igračima “odrezao” kaznu nakon sramotnog poraza u Ljubljani od Geoplin Slovana.
Nije htio reći o kome je sve riječ, ali jasno je da je jedan od njih Larry Ayuso, kojeg je sredinom treće četvrtine izvadio iz igre nakon još jednoga nerezonskog šuta, a svjedoci tvrde da njihov susret na klupi nije bio ugodan.
- I nije samo on u pitanju. Sad su financijski kažnjeni, drugi put im se može odraziti na status i minutažu - upozorio je Joke te obrazložio da su neki mladi igrači (Krušlin i Žorić) napredovali i izborili se za bolji status te će pojačati konkurenciju. A onda više neće biti sigurnih u momčadi.
- Reda i discipline mora biti i bit će. Želim iskristalizirati momčad i učinit ću sve da se pristup promijeni - zaključio je.

PETROVIĆ: PAMEĆU PROTIV CRNACA
Sve francuske momčadi atletski su vrhunske i Strasbourg ima 8-9 crnaca. Takvim momčadima treba se suprotstaviti pameću, kontrolirati ritam utakmice, rekao je Aco Petrović uoči današnje utakmice 5. kola Uleb kupa.
- Ne zadovoljava nas samo pobjeda, treba ići po što bolju koš-razliku, koja na kraju može odlučivati - dodao je trener Zadra.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare