To je to što me zanima!

Prva tenisačica svijeta čeka u finalu: Prekinut meč Hrvatice

Swiatek će u finalu igrati pobjednice susreta između još jedne Amerikanke Danielle Collins i hrvatske tenisačice Donne Vekić koji je prekinut kod rezultata 1-1 u setovima
Vidi originalni članak

Prva tenisačica svijeta Poljakinja Iga Swiatek plasirala se u finale teniskog WTA turnira u San Diegu pobijedivši Amerikanku Jessicu Pegulu sa 4-6, 6-2, 6-2.

Swiatek će u finalu igrati pobjednice susreta između još jedne Amerikanke Danielle Collins i hrvatske tenisačice Donne Vekić koji je prekinut kod rezultata 1-1 u setovima (6-4, 4-6). U odlučujućem, trećem setu, hrvatska tenisačica gubi 4-2, ali ima 0-30 na servisu Amerikanke.

Iza Vekić je sezona za zaborav. Padala je na ljestvici, mučila se s formom i olako gubila mečeve, no na kraju godine konačno je sjelo sve na svoje mjesto. U San Diegu igra fantastično i ima priliku plasirati se u svoje deseto finale. Posljednje je igrala prije točno godinu dana kada je slavila protiv Tauson na talijanskom Courmayeur Openu. Finala je gubila šest puta. 

BRILJIRA U SAN DIEGU Vekić protiv Amerikanke za deseto finale u karijeri... NASTAVLJA 'MESTI' U SAD-U Vekić izbacila petu tenisačicu svijeta za polufinale San Diega

Swiatek će u nedjeljnom finalu pokušati osvojiti svoj osmi naslov ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare