To je to što me zanima!

Prvi gol u Premiershipu: Nikica srušio Modrićev Tottenham!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jelavić je bio sam na nekih 14 metara po sredini kaznenog prostora, pucao je 'iz prve' i lijepo pogodio suprotni kut Friedela. Hrvat je već osvojio Goodison Park!
Vidi originalni članak

Nikica Jelavić prvi je put igrao od prve minute za Everton i odmah je zabio gol! Bio mu je to prvi udarac u okvir gola u Premiershipu i odmah je završio u mreži, a dodatnu težinu golu daje i što je svojoj momčadi donio sva tri boda protiv Tottenhama! Luka Modrić igrao je cijelu utakmicu, Niko Kranjčar je bio na klupi, a Jelavić je igrao do 78. minute. 

Tekla je 22. minuta, a Osman je izmiješao obranu Spursa i dodao Jelaviću koji je bio sam na nekih 14 metara po sredini kaznenog prostora, pucao je 'iz prve' i lijepo pogodio suprotni kut Friedela. Hrvatski reprezentativac je već osvojio Goodison Park!

Prije zamjene je imao još jedan dobar pokušaj iz slobodnog udarca. Svi navijači su ustali i zapljeskali junaku Jelaviću kada je odlazio s travnjaka.

- Drago mi je što je Jelavić iskoristio priliku u prvoj utakmici koju je odigrao od početka - rekao je trener Evertona David Moyes.

Tottenham je upisao treći poraz zaredom u Premiershipu.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • Iveq 11.03.2012.

    svaka čast, dečko je radnik i fajter i nije mi jasno da ona konjina Bilić gradi napad na onom đikanu Manđukiću a ne na ovom dečku, ima sve visinu, brzinu, inteligenciju i sportsku prgavost ...

  • cukarmed 11.03.2012.

    i lijepo pogodio suprotni kut Friedela.??

  • osvetoljubiv_913 11.03.2012.

    Pa Nikica je zvijer od igraca mozete pricati sta god hocete.. covijek zna zabit,ali i zna biti na pravom mjestu u pravome vrijeme..u repci mu ne ide,ali ja sam siguran,ako dobije vecu sansu da ce biti odlican igrac.. ajde lupajte minuse ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare