To je to što me zanima!

Prvi je prošetao minival, a sada fanove šokirao opeglane kose

Kada pokušavate prepoznati nogometaše iz 90-ih godina prošloga stoljeća, njega ne možete pobrkati ni sa kim. Postojane kovče i bogata plava nijansa kose bili su i ostali njegov zaštitni znak...
Vidi originalni članak

Legendarni kolumbijski nogometaš Carlos Valderrama najpoznatiji je po svojoj frizuri. Njegove prirodne kovrče poželjele bi mnoge žene koje se trude postići ih minivalom, a sada će još jednom proplakati od ljubomore kad vide Carlosa u varijanti s ispeglanom kosom. 

Valderrama je imao zavidnu nogometnu karijeru i bio je jedan od zaštitnih znakova nogometa 90-tih godina. Ovaj Kolumbijac je većinom igrao u Južnoj Americi i Sjedinjenim Američkim Državama, dok je u Europi nastupao samo za Montpellier i Valladolid.

Karijeru je završio 2002. godine u dresu Colorado Rapidsa i zauvijek otišao u legendu. No, još uvijek plijeni pažnju zbog svoje afro frizure po kojoj je uvijek bio poznat.

Ipak, Valderrama se ovaj put našao u centru pažnje nakon što je odlučio ispeglati kosu jer se pojavio u jednoj reklami u Kolumbiji. Na trenutak ga nitko nije ni prepoznao jer izgleda potpuno drugačije sa ispeglanom kosom.
 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • miholjac 26.07.2019.

    World Cup 94 USA skupljanje Pannini sličica i Carlos Valderama, uz ne zaboravne fotke Trifuna Ivanova , legendarno!

  • Laphroaig 26.07.2019.

    Pero Galić za sirotinju :D

  • chandler 25.07.2019.

    Vidi se iz aviona da je ova ispeglana varijanta perika

Komentiraj...
Vidi sve komentare