To je to što me zanima!

Prvi prijenos nogometne utakmice u 3D tehnologiji!

Meksička TV-kuća Televisa u nedjelju će emitirati revolucionarni, prvi prijenos nogometne utakmice u trodimenzionalnoj tehnologiji tamošnjeg derbija
Vidi originalni članak

Meksička TV-kuća Televisa u nedjelju se sprema emitirati revolucionarni, prvi prijenos nogometne utakmice u trodimenzionalnoj tehnologiji. Prenosit će Meksikanci derbi tamošnje prve lige između Americe i CD Guadalajare, a prijenos će se moći pratiti u kino-dvoranama triju najvećih meksičkih gradova: Ciudad de Mexica, Monterreya i Guadalajare.
- Posjetitelji kino-dvorana imat će priliku nazočiti pisanju novog poglavlja televizijske povijesti – izvijestio je izvršni direktor Televise Elias Rodriguez.
Produkcija nogometnih utakmica u trodimenzionalnoj tehnologiji bila je tema rujanskog sajma u Berlinu. Platformu za to predstavila je britanska producentska kuća Sky. U sustavu “plati pa gledaj” Sky u skoro vrijeme kani u 3D tehnnologiji ponuditi utakmice europskih nogometnih kupova. Za to će otvoriti poseban kanal.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • the.king 22.10.2009.

    Još će mo se cimat na fotelji hoće li uklizat ili nas napucat loptom.

  • buffon_boy 22.10.2009.

    Šta's ti united? šut tamo!

  • torca1950 22.10.2009.

    za 5god.neće posstojat nogomet...igrat ćemo fenomenalne igrice...tako dobre da će bit kao i prave...staviš 3d naočale i igraš...užas UNITED AGAINST MODERN FOOTBALL

Komentiraj...
Vidi sve komentare