To je to što me zanima!

Prvo slavlje hokejaša na SP-u: Hrvati preokrenuli protiv Litve

Hrvatska muška reprezentacija u hokeju na ledu svladala je Litvu 4-1 u drugom kolu Svjetskog prvenstva Divizije I skupine B koje se igra u Eindhovenu u Nizozemskoj...
Vidi originalni članak

Nakon dramatičnog poraza od Velike Britanije na startu SP-a Diviziji I skupine B, hrvatska hokejaška reprezentacija upisala je i prvu pobjedu. Izabranici Dona McLeana svladali su Litvu 4-1 (0-1, 2-0, 2-0).

- Dečki su iz ove utakmice željeli izaći kao pobjednici, što su i napravili. Borili su se, držali se plana igre, golman Dekanich bio je odličan, a ključ pobjede bili su golovi s igračem više. Zadovoljan sam trudom reprezentativaca - rekao je izbornik.

Nismo dobro krenuli u utakmicu, Litavci su poveli dvije minute prije prvog predaha kad je zabio Ugnius Cizas. Ipak, Hrvatska se probudila u nastavku i preokrenula golovima Nathana Perkovicha i Andyja Serticha. U posljednjoj dionici Hrvati su zabili nova dva gola preko Ryana Kinasewicha i Andrewa Murraya, koji je postavio konačan rezultat zabivši pak u praznu mrežu.

Južna Koreja ostala je maksimalna nakon drugog kola svladavši domaćina Nizozemsku 7-1, a Velika Britanija dobila je Estoniju 2-1. Idući je protivnik Hrvatima Nizozemska, a za prelazak u viši rang do kraja će trebati svladati sve protivnike i dočekati kiks Britanaca.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Nizozemac 16.04.2015.

    Auuuu al su nas Nizozemci razvalili 5 : 2 strasno a kao ekipa su losiji od nas...

  • Nizozemac 15.04.2015.

    Bio sam na tekmi prva trecina slabo ali 2 i 3 Litva nije imala sanse a imamo i odlicnog vratara ..

  • afrika2010 15.04.2015.

    hehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare