To je to što me zanima!

I ona je krenula s 1500 ultrasa na utakmicu protiv Dinama...

Zloglasni vlak Green Monstersa, navijačke skupine Ferencvaroša, krenuo je prema Zagrebu u koji bi trebali stići u večernjim satima. Među njima se našla i jedna djevojka koja je odmah zapela za oko muškarcima...
Vidi originalni članak

Utakmica Dinama i Ferencvaroša istovremeno je utakmica pretkola Lige prvaka, ali  i dviju navijačkih skupina - Bad Blue Boysa i Green Monstersa. Navijači Ferencvarosa osnovani su 1995., a u međuvremenu su stekli ozbiljan ugled među pripadnicima drugih navijačkih skupina. Velike nerede radili su i na utakmicama protiv Hajduka, a batine su dobili i navijači Millwalla. Za Zagreb su pripremili i specijalni dress code.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NA UTAKMICU PROTIV DINAMA Zloglasni vlak krenuo je prema Zagrebu: 'Svi budite u crnom'

- Crne majice! Odnosno, crni džemper, vesta, jakna ili hoodica. Mora biti crno. Tko ne dođe u crnoj majici, neće moći ući u vlak. Izabrali smo crnu jer smo sigurni da svi imate barem jednu crnu majicu - stoji u proglasu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Među zloglasnim zelenim čudovištima stiže i jedna ljepotica. Lijepa Fanny putovanje prema Zagrebu je započela upaljenom bengalkom u vlaku.

MAKSIMIR JE SPREMAN Evo gdje gledati utakmicu 3. pretkola LP-a Dinama i Fradija

Navijači Ferencvaroša od jutra na društvenim mrežama objavljuju fotografije njihova putovanja prema glavnom hrvatskom gradu, a među njima je i Fanny Haraszti, cura koja se pohvalila golemom tetovažom i bengalkom zapaljenom u vlaku.

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • milimoji100 07.08.2019.

    Ako te niko nece . Ja cu

  • zgbzagreb 06.08.2019.

    Nego jel se morate ustati ujutro nakon utakmice na posao za 5000kn ili ste svi besposličari? U svakom slučaju nije neka sreća.

  • krissari72 06.08.2019.

    Koje gluposti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare