To je to što me zanima!

Hattrick Mbappea za prednost PSG-a u uzvratu: Uništili Barcu!

Nakon što su poveli golom Messija iz penala, nogometaši Barcelone nisu se uspjeli nametnuti već su primili - četiri gola! Sve je krenulo nizbrdo kad je Mbappe poravnao, a u nastavku su primili još tri gola
Vidi originalni članak

Kakvu smo utakmicu gledali na Nou Campu! Barcelona je povela preko Messija, ali to slavlje nije dugo trajalo jer je nakon izjednačenja Mbappéa utakmica protekla u znaku Parižana! Mladi Kylian dodao je još dva gola za hattrick, još je jedan zabio Kean za veliku prednost PSG-a prije uzvrata u Parizu (1-4)!

Sve je krenulo golom Messija u 27. minuti nakon što je De Jong pao u šesnaestercu gostiju, a nakon pregleda VAR snimke odlučeno je da je intenzitet dovoljan za penal. Lionel je pucao snažno u lijeve Navasove rašlje, a bilo je to neobranjivo. No, samo pet minuta kasnije, danas odlični Mbappé poravnava rezultat.

'Iskoprcao' je loptu između domaćih stopera, namjestio se na ljevicu i probio Ter Stegena za 1-1. Imali su na obje strane još po jednu izglednu priliku do odmora, ali ostalo je 1-1. A u nastavku smo gledali predstavu u režiji Parižana. Prvo je u 65. minuti zabio Mbappé svoj drugi gol nakon odlične dubinske lopte na desnu stranu i ubačaja prema sredini kojeg je pokušao skrenuti Ter Stegen, ali otišlo je to točno na nogu mladog Francuza.

Pet minuta kasnije je nakon slobodnog udarca Paredes točno u glavu pogodio Keana na tri metra od gola, a on se samo 'naklonio za veliku prednost gostiju koju je još povećao, a tko drugi nego, Mbappé. Bio je to treći njegov gol i to strašan. Nakon kontre je pogodio same lijeve rašlje Nijemca na golu Barce za veliku prednost gostiju pred uzvrat.

Ovaj put Barcelona mora u Pariz loviti veliki zaostatak, a teško je očekivati da mogu ponoviti rezultat kao prije četiri godine. Uzvrat je na rasporedu 10. ožujka u Parizu.

Idi na 24sata

Komentari 211

  • raja A šta pa to su samo pripremne utakmice 17.02.2021.

    Barcelonina igra je prespora.Ideje u napadu se svode samo na lijevi bok i Albu,po desnom slabo probijaju.Mesi pokriven ,ostali spori kako u napadu tako i u obrani. Igra odavno pročitana.Ter Stegen jedini na vrhunskoj razini,a primi 4 gola.Grizman nulaaaaa velika .Čudo od igrača ali za 2 hr ligu.Taj ne bi zabio ni od 10 sansi 1 gol.Barca treba ozbiljan remont od obrane do špice ,inače će primiti minimalno 3 gola od svake ozbiljnije ekipe.A gol će dati samo ekipama sa slabom obranom ili ako pogodi Mesi.

  • Retrovizorr 17.02.2021.

    Za još manji kontakt je sviran penal Atleticu 3-4 kola prije kraja sezone na Carascu kada je sapleo sam sebe protiv Barcelone, a Barca je u toj utakmici kiksala i izgubila titulu. A navijači Reala su tada pisali da je to čist penal zbog minimalnog kontakta... Sada i sami priznajte da je Real ipak ukrao titulu prošle sezone, a nije to jedina utakmica koja je sporna..

  • nogometnaprica 17.02.2021.

    A Neymar opet samo gleda... koja prevara od igrača. 222 milijuna 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare