To je to što me zanima!

PSG može odahnuti: Ozljeda Neymara ipak lakše prirode

Brazilski nogometaš ozlijedio se u utakmici francuskog prvenstva protiv Lyona. Točnije, ozlijedio ga je Mendes koji je za grubi start dobio izravni crveni karton.
Vidi originalni članak

Brazilska zvijezda u redovima PSG-a na nosilima je napustila travnjak nakon grubog starta igrača Lyona, a njegovog sunarodnjaka, Thiaga Mendesa. 

No, prema prvim informacijama PSG može odahnuti jer ozljeda je ipak lakše prirode. 

POGRIJEŠIO KIMPEMBE Lyon slomio PSG, teška ozljeda Neymara, plakao je na nosilima

Podsjetimo, Neymar je pretrpio ozbiljne ozljede stopala 2018. (propustio 16 utakmica)  i 2019. godine (propustio 18 utakmica), a uprava kluba je svjesna kako su Parižani sa ili bez Neymara potpuno drugo momčad pa im sigurno nije bilo svejedno kada su gledali kako se Brazilac previja po podu i jauče od bolova.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Znao se on previjati i kada ga nitko ne bi dotaknuo, ali to nije bio slučaj ovog puta. Thiago Mendes dobio je izravni crveni karton i može biti sretan što je u pitanju samo lakša ozljeda jer ne sumnjamo da bi ga u rodnoj domovini 'na nož' dočekali da se išta ozbiljnije dogodilo Neymaru. Mendes se nakon svega i ispričao Neymaru preko svog Instagram profila.

Medicinska izvješća pokazala su da je samo došlo do uganuća zgloba, a ne pucanja, kao što se nagađalo. Dodatnim pretragama bit će podvrgnut kroz dva dana.

- Suze su mi išle zbog boli, očaja, straha i tjeskobe zbog operacije, štaka i drugih užasnih uspomena - napisao je Neymar na Instagram priči i još dodao:

- Moglo je biti i gore, ali još jednom me Bog poštedio nečeg ozbiljnijeg.

VIDEO: URLAO OD BOLOVA Neymarov otac bijesan: Dokle više? Stalno ga teško fauliraju!

Francuski mediji (L'Equipe i Radio Monte Carlo) vrlo su optimistični pa prognoziraju da bi oporavak Neymara trebao trajati maksimalno tri tjedna.

Neymar bi u svakom slučaju trebao biti potpuno spreman do veljače za prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka u kojoj će se PSG boriti s njegovim bivšim klubom, Barcelonom. Bit će to njegov prvi susret s Kataloncima otkako ih je 2017. godine napustio u rekordnom (222 milijuna eura) transferu. 

LIGA PRVAKA Neymar i Mbappé 'školovali' Bašakšehir u prvoj utakmici prekinutoj zbog rasizma

 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • rođo101 14.12.2020.

    pa čemu ono prenemaganje i kmečanje kao da su mu nogu odrezali?

  • komentator__Luka 14.12.2020.

    toliko prolivenih suza za lakšu ozljedu ah

  • _colateral_ 14.12.2020.

    bitno da je kmečao

Komentiraj...
Vidi sve komentare