To je to što me zanima!

PSG slomio United: U zadnjem kolu su tri kluba s devet bodova

Nakon što su 'crveni vragovi' dobili na Parku prinčeva (2-1), Parižani su uspjeli slomiti United na 'Kazalištu snova' (3-1) te zakomplicirati situaciju u skupini H jer u posljednje kolo tri momčadi ulaze s devet bodova
Vidi originalni članak

Kakva drama nas očekuje za tjedan dana u Ligi prvaka! PSG je došao do vrijedna tri boda u Manchesteru (3-1) te u zadnjem kolu ima 'najlakšeg' protivnika u skupini. Pobjedom sigurno idu u playoff, a s devet bodova u posljednju utakmicu, što je ujedno i njihov međusobni susret, ulaze RB Leipzig i Manchester United.

VAR SOBA U ŠVICARSKOJ Večer života Oliviera Girouda! Jedan, drugi, treći pa četvrti

No, krenimo redom. Imaju za čime žaliti domaći nogometaši jer su dobro izgledali na terenu većinu utakmice. No, prvi je poentirao Neymar u šestoj minuti utakmice. Odbijanac je došao do njega, a Brazilac ga je pospremio. Ipak, u 32. minuti izjednačili su 'crveni vragovi' golom Marcusa Rashforda uz veliku pomoć Pereire koji je skrenuo loptu u svoj gol i prevario Navasa.

Na poluvremenu je bilo 1-1, a Martial je promašio jednu šansu te još dvije u nastavku za što je kazna stigla u 69. minuti kad je Diallo dodao Marquinhosu koji je ugurao loptu u De Gein gol. A minutu kasnije je strpljenje izgubio Fred koji je prvo odnio loptu pa gostujućeg igrača za što je dobio drugi žuti, odnosno isključujući crveni karton.

Tako je točku na i stavio Neymar u prvoj minuti sudačke nadoknade laganim 'tap inom' s pet metara od gola. U zadnjem kolu i RB Leipzig i PSG i United imaju devet bodova. United gostuje u Njemačkoj, dok PSG u Parizu dočekuje Basaksehir koji više nema nikakve šanse ni za prolaz u Europsku ligu. 

United tako ima težak posao jer, pretpostavimo da će Parižani slaviti kod kuće i tako sigurno proći, moraju bar do boda kod Leipziga kojeg su razbili kod kuće (5-0), ali to ne znači da će tako biti u gostima. Čeka nas uzbudljiva završnica u skupini H!

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 03.12.2020.

    Znaci PSG ima bolji omjer od obje ekipe...osvaja skupinu...Unitedu ce bit jako cupavo

  • GeneralPraljakUskoplje 03.12.2020.

    Leipzig dobiva united ...

  • dusansk 03.12.2020.

    United ce da zali za “prosutim” bodovima protiv turaka....

Komentiraj...
Vidi sve komentare