To je to što me zanima!

PSG stavio Mbappéa na transfer listu i izbacio ga iz momčadi! Nije otišao u Japan na pripreme

U čelništvu PSG-a uvjereni su da je Mbappé sve dogovorio s Real Madridom te da će otići put Španjolske besplatno idućeg ljeta, a to bi za njih bila velika izdaja jer neće dobiti odštetu
Vidi originalni članak

Jedan od ponajboljih svjetskih nogometaša Kylian Mbappé (24) može ići iz Pariza, poruka je francuskih prvaka. Trener Luis Enrique nije ga poveo s ostatkom momčadi na pripreme u Japanu jer tamo žele samo nogometaše koji su posvećeni klubu i tu žele ostati.

ZAKOMPLICIRALO SE Gdje je zapelo između Mbappéa i Reala? Kladionice kažu da ide u Madrid, a čelnik PSG-a je ljut

U čelništvu PSG-a uvjereni su da je Mbappé sve dogovorio s Real Madridom te da će otići put Španjolske besplatno idućeg ljeta, a to bi za njih bila velika izdaja jer neće dobiti odštetu. 

Znaju da će ih francuski reprezentativac napustiti pa su počeli planirati život bez njega, a postavili su ga i na transfer listu da već može otići ovog ljeta. U dresu Parižana je odigrao 260 utakmica, zabio 212 golova uz 98 asistencija.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 22.07.2023.

    kak je krenil i ovaj bu završil u Hajduku tamo svi hotje ići kod nas nitko netje to zato kaj nemamo navijače

  • RedDoor 22.07.2023.

    Odličan igrač, ali mislim da traži da mu se dosta taktike poklopi. Da on ga igra malo lijevo, da ima centarfora koji će mu odvući stopere, čak mu više odgovara da igra u ekipi koja ne napada non stop, da može njegova brzina doći na vidjelo.

  • Space Burek 22.07.2023.

    Sad me samo zanima kako će Perez doći do love. Prije nekoliko dana su njihovi mediji pisali kako se u realovim financijskim izvješćima pojavilo 120m eura bez ikakvog pokrića a baš ih je taj iznos spasio od kršenja ffpa

Komentiraj...
Vidi sve komentare