To je to što me zanima!

PSG suspendirao Auriera radi homofobnog vrijeđanja Blanca

PSG-ov desni bek Serge Aurier je suspendiran na neodređeno vrijeme nakon što je homofobnim rječnikom izvrijeđao trenera PSG-a Laurenta Blanca. Aurier je već ranije vrijeđao
Vidi originalni članak

PSG-ov desni bek Serge Aurier je suspendiran na neodređeno vrijeme nakon što je homofobnim rječnikom izvrijeđao trenera PSG-a Laurenta Blanca. Bjelokošćanin (23) je, također, Angela di Mariju nazvao "klaunom" dok je odgovarao na pitanja obožavatelja na društvenom mediju Periscope.

- Ono što sam napravio je bilo iznimno glupo i neoprostivo. Zaista se kajem za sve što se dogodilo - rekao je Aurier, koji se i dalje nada da će moći igrati protiv Chelseaja u utorak.

No gotovo sigurno neće. Danas se u najvećim svjetskim klubovima nedisciplina kažnjava i to poprilično. Blaže inačice mogu proći jedino kod većih zvijezda, kao što su to nekad bili Ronaldinho, Adriano ili Mutu. Ili Dinamov Sammir...

- Ispričavam se treneru i navijačima. Prihvaćam sve posljedice i mogu jedino zahvaliti Laurentu Blancu za sve što je učinio za mene u PSG-u. Razočaran sam, napravio sam veliku pogrešku jer je momčad najvažnija. Ponavljam, stvarno mi je žao i nadam se da će svi prihvatiti moju ispriku i da ćemo ostvariti dobar rezultat u vrlo važnoj utakmici koja nas čeka - zaključio je nogometaš PSG-a.

Aurier je već jednom bio kažnjen. U ožujku 2015. godine dobio je tri utakmice suspenzije nakon što je izvrijeđao suca Bjorna Kuipersa preko Facebooka. Komentirao je isključenje Zlatana Ibrahimovića protiv Chelseaja.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • PT 15.02.2016.

    Odličan mladi igrač, ode li iz Psg-a neće mu biti problem naći novi klub...

  • lomalifa 15.02.2016.

    homofobno? laskate si i lažete, ovaj čovjek se ne boji ničega, nema fobiju, a homo znači čovjek, ne vidim da se u svojoj izjavi igdje boji ljudi, pa vaša ugroženost i netolerantnost odmah izađu na vidjelo.

  • strmi007 15.02.2016.

    Nije njemu lako

Komentiraj...
Vidi sve komentare