To je to što me zanima!

PSG uzeo francuski kup, Vori najbolji strijelac sa šest golova

Rukometaši PSG-a osvojili su titulu francuskog kupa nakon što su u finalu u Bercyju pobijedili Chambery 31-27. Igor Vori je zabio šest, a Marko Kopljar dva gola
Vidi originalni članak

Bogati i moćni PSG uspio je spasiti sezonu osvojivši večeras jedini trofej francuskog kupa. 'Dream-team' Parižana u finalu je u Bercyju pobijedio Chambery 31-27 i donio barem malo radosti svojim vlasnicima.

Chambery je bio taj koji je kontrolirao utakmicu u prvoj polovici prvog poluvremena, a onda je PSG napravio seriju i na poluvremenu osigurao prednost 15-12.

Na početku nastavka Paris je imao i pet golova prednosti, no Chambery se vratio smanjivši na samo 21-20. No PSG je ipak zadržao prednost do kraja utakmice od četiri gola.

Igor Vori bio je jedan od najboljih pojedinaca svoje momčadi zabivši, uz Abaloa i Hornubiju, najviše golova, njih šest, dok je Marko Kopljar zabio dva. Kod Chamberyja Damir Bičanić je zabio pet golova.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kecman7 26.05.2014.

    Sezona je kriminalna, ne smijes sa toliko ulozenog novca biti iza nekakvog Dunquerka u prvenstvu ?!

  • Zizou_5 26.05.2014.

    ispali su rano u ligi prvaka što je sramotno s obzirom kolko su ulozili u momcad, nisu osvojili francusko prvenstvo što je totalni debakl, znaci sezona je propala a ne spašena..

Komentiraj...
Vidi sve komentare