To je to što me zanima!

Vaso opet u kavezu: Vraća se u MMA i to protiv Rusa u Moskvi!

'Je*eš MMA, svakog dana ću se ovdje boriti! Rođen sam za ovo! Trebat će vam bejzbolska palica da me nokautirate', rekao je Vaso nakon borbe u 'bare knuckleu', a sad ima novi MMA meč
Vidi originalni članak

Crnogorski borac Vaso Bakočević (31) nakon kratke epizode u 'bare knuckle' vraća se u MMA vode. 'Psihopata' će predvoditi glavnu priredbu ruske AMC Fight Nights promocije 16. ožujka u Moskvi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Borcu, koji je u dosadašnjoj karijeri upisao 40 pobjeda uz 20 poraza i jedan neodlučen ishod, će se suprotstaviti Rus Aleksej Mahno (30), a borit će se u velter kategoriji.

MOJA PRIČA Vaso Bakočević: I za pet godina ću i dalje 'rokati' i raditi djecu...

Mahno u profesionalnoj karijeri ima 21 pobjedu, od kojih osam nokauta, i šest poraza, a pod okriljem AMC-a ostvario je tri pobjede u jednako toliko borbi. Ruski je borac posljednju pobjedu upisao na Božić prošle godine kada je 'ugušio' Davida Hačatrjana.

Vaso je, pak, svoju zadnju MMA borbu odradio pod okriljem Fight Nation Championshipa, a tamo ga je 'giljotinom' pobijedio hrvatski borac Ivica Trušček nakon čega se 'Psihopata' okušao u 'bare knuckleu' (boksu bez rukavica) i tamo ostvario pobjedu u debiju.

- Je*eš MMA, svakog dana ću se ovdje boriti! Rođen sam za ovo! Trebat će vam bejzbolska palica da me nokautirate - govorio je Bakočević nakon debija u boksu bez rukavica, a sad se vratio pod okriljem ruske organizacije.

REAKCIJA VASE BAKOČEVIĆA 'Psihopata' o svojoj prvoj borbi: 'Tu glumim kretena za publiku'

Idi na 24sata

Komentari 9

  • brajda 03.03.2021.

    Čini mi se kao jako inteligentna osoba.

  • A j k u l a 02.03.2021.

    Opet će dobiti batina.

  • nogomet123 02.03.2021.

    koji event.....strašno

Komentiraj...
Vidi sve komentare